Nu conteaza cine suna pe cine si da poate e timid de fata cu prietenii lui,, suna-l uh, si intalnestete cu el in parca faceti o pllimbare.vz cum e.
umm nu e asa bine ca un baiat sa fie timid,. adica dupa cum suna tu ar trebuie sa il intrebi daca vrea sa iasa cu tine?
si o fata nu ar trebui sa fie nevoita sa faca asta
+te sfatui sal suni incontinoare
Deci...in primul rand ar trebui sa il lasi pe el sa te sune ca sa arate ca ii pasa de tine.Si chiar daca il placi mult ar trebui sa incerci sa fii mai draguta cu el, pentru. ca sigur ar fi si el la fel.Asta e parerea mea.Plz fundita
Eu as spune ca ar trebuie sa ii spui prietenului sau sa discute cu baiatul de care iti place,sa astepti cateva zile si apoi sa incepi sa vorbesti cu el si sa ii spui tot ce simti,daca faci acest lucru in viitor nu o sati mai fie teama sa-ti exprimi sentimentele pentru un baiat.Dar totusi trebuie sa te gandesti daca e genul tau si daca va potriviti, deci daca se vede ca nu vrea sa faca el primul pas fal tu, spune-i ce simti si sal intrebi daca sentimentul e reciproc.BAFTA
Mai Diana, la ce te astepti la 13 ani? La cine romantice, discutii telefonice siropoase pana in zori si alte d-astea? Nu-l stresa si (foarte important) NU-L SPERIA! Iti spun din proprie experienta ca daca incepi sa ii spui ca nu te suna, ca nu va intalniti si alte lucruri de genul asta, el va fugi de "relatie". Iti va spune, eventual, prin bff-ul lui ca nu mai vrea sa fiti impreuna. Asa ca ai grija! Ah. Asteapta sa te mai sune si el.
Perfect99, la 13 ani nu poti sa ii spui cuiva "te iubesc".
Crede-ma, nu cred ca esti mai in varsta decat mine daca afirmi lucrurile astea.
Da ce sa stie chanah de dragoste daca il iubesti foarte mult faci urmatoarea chestie te duci la el si ii zici in fata daca te iubeste direct nu conteaza ca e timid crede-ma eu sunt baiat stiu si eu din experienta si eu sunt mai timid dar am reusit cu toate fetele cu care am fost pana acum sa ca ar fi mai bine sa asculti sfatul unui baiat decat sfatul unei fete ca cea ce a zis chana stiai si tu