Esti 100%sigura ca nu si-a dat drumul in tine? chestia asta am patit-o si eu si am ramas gravida. poate el a terminat afara, dar inainte sa ejaculeze exista lichidul preejaculator care contine spermatozoizi.sunt sanse mici dar exista. daca au trecut 21 zile(3 saptamani)de la contactul sexual fa-ti un test de sarcina(pentru confirmarea rezultatului ar fi bine sa-l faci si pe al doilea)succes!
Nu au trecut 21 de zile. am facut un test si a rezultat a fi negativ. Ce fac imi este un pic frica.
Stai linistita. Nu esti insarcinata. Si eu am facut cand eram pe ciclu, si nu si-a dat drumul in mine, si nu am avut nicio problema. secretia aceea maronie poate fi vreo infectie. A avut si o fata acea secretie si a mers la ginecolog, iar acesta i-a recomandat anticonceptionalele. Secretia s-a dus, ciclul ii venea perfect regulat, ii tinea vreo 3-4 zile fara dureri.Acum nu mai are nicio problema si poate sa faca si sex neprotejat fara probleme. Deci indicat ar fi sa mergi la ginecolog. Nu lua anticonceptoinale de capul tau, deoarece acele pastile sunt de mai multe tipuri, pentru mai multe femei, si daca le iei pe cele gresite, s-ar putea sa nu rezolvi nimic.
Si daca ai facut si testul de sarcina si e negativ chiar nu ai de ce sa iti faci griji