| Carmenela a întrebat:

Ciao
Am o mare problema...Sun cu vreo 10 cm mai inalta decat iubitul meu! Si va dati seama ca se observacrying. Dar ne iubim nespus de mult dar pe mine ma deranjeaza chestia asta si as vrea sa ma despart de el. Ce sa fac? Voua cum vi se pare un cuplu in care femeia este mai inalta ca barbatul? Voi ce ma sfatuitzi sa fac?

Răspuns Câştigător
| ՀԷՑ a răspuns:

Zii sa faca sport sa mai creasca 10 cm ca sa nu mai fie problemetongue

17 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu stiu un cuplu foarte frumos in care ea este mai inalta cu vreo 15 cm decat el. Am fost, acum cativa ani la nunta lor de argint si nu iti ascund ca se iubeau mai mult decat in ziua primei lor nunti. Au o fiica superba impreuna, sunt foarte fericiti si indragostiti.
In cuplul vostru deosebirea este ca lipseste iubirea adevarata. Cel putin din partea ta, daca te impiedici in astfel de detalii. Lasa-l in pace, despartiti-va, el va gasi o femeie care sa-l iubesac cu adevarat si tu vei gasi un barbat inalt.

| RXN a răspuns:

Mai bine lasa-l.Il iubesti de nu mai poti din moment ce vrei sa te desparti de el doar pentru ca esti ceva mai scund decat tine.Mai esti si nespus de superficiala pe deasupra...

| Libelle a răspuns:

Si cica iubirea trece peste orice
daca nici peste inaltime nu trece la tine...

| Ririru a răspuns:

Te-ai gandit vrodata cum te-ai simti fara el in viata ta?
De ce mai spui ca-l iubesti din moment ce vrei sa te desparti de el doar pentru ca este mai scund ca tine?

Inaltimea chiar nu conteaza, mai ales cand vine vorba de dragoste. Si nici macar nu se observa.

Numai spune ca-l iubesti daca-l parasesti pentru asta!
BAFTA.

| thereforyou a răspuns:

Inseamna ca nu il iubesti daca vrei sa te desparti de el din cauza asta. Cum dracu' poti sa zici " ne iubim destul de mult"? Esti si o proasta pe de alta parte.

| evelynne a răspuns:

In viata mea n-am mao pomenit o tampenie ca asta.Sa te desparti de barbatul pe care il iubesti doar ca e cu 10 cm mai inalt?laughing Cred ca asta e ultimul lucru care ar conta intr-o relatie.happy. Daca il iubesti, il iubesti asa cum e.

| Biencush a răspuns:

Asta e o prejudecata prosteasca. daca voi va iubiti, de ce sa renuntati la relatia asta? poate te necajesc colegii, poate rad parintii de tine, important e ce simti tu. Daca esti dispusa sa suferi fara el, de dragul celorlalti, atunci e alegerea ta.Gandeste-te insa ca sunteti in crestere, poate avea si el o dezvoltare mai rapida de acum inainte, n-ai de unde sa stii ca ramane atat de inalt mereu.

| BellsC a răspuns:

Nu pricep...cum vine asta''ne iubim nespus de mult dar vreau sa ma despart de el''? Ori il iubesti ori nu? Daca il iubesti nu trebuie sa conteze 10 cm. Dar daca tu simti ca iti e mai bine daca te desparti de cel pe care spui ca`l iubesti nespus de mult din cauza a 10 cm atunci.desparta-te,dar dupa sa nu`ti para rau.

Răspuns utilizator avertizat
| adryana_6228 a răspuns:

Mai sunt multe fete mai inalte decat baietii! eu as spune sa te gandesti bine la ce vei face! mai tarziu sa nu spui ''doamne ce prostie am facut'' si sa te dai cu kapu de pereti si sa nu mai poti face nimic sal rekuperezihappy bafta.alegerea e a ta! fundita?

| JaJe a răspuns:

Se vede ca nu il iubesti, doar pentru ca tu esti mai inalta decat el? nu cumva vrei si sa fie tot el mai mare (banuiesc ca si este) decat tine la varsta? sa-ti dau un exemplu, prietena mea e mai mare ca mine cu 1 an, si asta nu inseamna ca nu e bine... IUBIREA NU TINE CONT DE VARSTA/INALTIME!
Sfatul meu e ca, daca il iubesti pe actualul, nu il vei parasi din cauza asta, iar daca il vei parasi... s-ar putea sa regreti mai tarziu, asa cum fac majoritatea fetelor care parasesc iubitii pentru altcineva sau dintr-un motiv absurd.

| Carmenela explică:

Eu sunt mai inalta decat el!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inainte sa acceti sa fii cu el, ai observat chestia asta si totusi ai acceptat, dar spui ca il iubesti foarte mult si totusi vrei sa te despari de el, pentru tu esti mai inalta.sincer draga mea, esti o aiurita. iubirea nu tine cont de inaltime, varsta, sau alte alea, pur si simplu exista. totusi cred ca nu-l iubesti indeajuns de mult, dar ma rog, cine sunt eu sa-ti dau sfaturi? hai parasete-l si dupa aia plang ca ai facut-o

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai deci nu conteaza intaltimea oh go on si eu sunt mai inalta decat iubitul meu si nu e absolut nici macar o problema. parerea celorlalti? nu conteaza! conteaza ca ne simtim bine impreuna, avem 2 ani de zile impreuna si alaturi de el am petrecut cele mai frumoase clipe. deci nu te impacienta ca daca il iubesti nu-l parasesti pentru asa cevawinking
si eu ma gandeam odata la varianta asta dar nu merita. daca te iubeste asa cum esti inseamna ca te va iubii mereu, chiar daca esti mai inalta decat el. Mai incolo ai sa regreti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am avut si eu un admirator mai mare ca mine cu 2 ani si mai scund el ma placea dar eu nu si pe deasupra era si urat era un baiat super la caracter dar. totusi nu imi placea. te inteleg... dar daca tu il iubesti nu conteaza parerea altora decizia e a ta daca ai avea alte motive de comunicare sau nu stiu intre voi ar fi bine. sa va despartit sau necesar daca nu va intelegeti dar inaltimea nu e un motiv. :d. sper sa nu faci greseala sa te desparti si dupa aia sa plangi si cred ca nu il iubesti ndoar il placi oricum tu alegi! succes sper ca te-am ajutat putin

| Francesca_9612 a răspuns:

Mai fata are dreptate, poate se simte prost ca e mai inalta decat el...adica daca ar purta tocuri de 10-15 cm ar fi si mai inalta, poate e deranjata de vorbele prietenelor. Dar scumpo asta nu e motiv de despartire, il iubesti, sa nu te mai intereseze ce spun altii, daca il iubesti stai cu el, bun rau cum e, e al tau. Succes :*

| claudianegreaandrei a răspuns:

Deci...al meu iubit are cam 1, 76 si eu 1, 80laughing deci nu e nicio problema, chiar daca lumea se uita ciudat cand ne tinem de manalaughing ei sunt doar invidiosi ca voi treceti peste ei, asa ca lasa prostiile astea cum sa te desparti de el si in loc de asta, ar trebui sa glumiti pe seama situatiei:*