Daca o face doar celui pe care i-l iubeste clar NU. Daca face oricui doar de place DA.
Pai depinde cati daca e intr-o relatie cu mai mult de unu si face deodata asta atunci da este! Funda?
Si daca o face MOCA cu 10 barbati pe zi ce e? cu..va e daca o face cu mai multe persoane, nu doar cu iubitul. CÚRVĂ = Femeie care duce o viață desfrânată. Nu are legatura cu banii
NU, nici nu le consider, si nici nu sunt!
Multe fac de dragul celuilalt, de curiozitate, din reciprocitate, din joaca exitinsa de la Petting, sa stie si ele cum e feelingul, sau ca sa isi pastreze virginitatea, etc! Acuzatorii mai bine s-ar abtine, pentru ca se stie foarte bine ca exista doar 2 categorii: cei care fac si cei care nu recunosc! Cei care nu fac "nimic, niciodata", intra la o cu totul alta categorie! Atentie Mare! Chiar daca stiti dinainte ca o veti face, sa mestecati guma inainte, NU sa va spalati pe dinti, pentru ca periajul dentar creeaza mici rani, aproape insesizabile, princare pot intra mult mai usor diverse microorganisme nasoale, si care pot crea apoi probleme neplacute! Daca exista conditii, se poate face dus inainte, sau spala manual, sau macar sa se stearga cu servetel antibacterian, daca nu e spalat/a recent!
PsihoSex are mare dreptate.
Parerea mea este ca cuvantul "curva" a fost inventat ca sa poti jigni pe cineva.
Daca faci sex oral, ce? E o placare in plus.
O viata ai si te sfatuiesc sa le incerci pe toate.
E cam ciudata intrebrea si...da de banuit dar nu mai conteaza. Opinia mea este ca daca o face din dragoste nu e curva, daca o face pentru bani e curva penla kiss
E cam ciudata intrebrea si...da de banuit dar nu mai conteaza. Opinia mea este ca daca o face din dragoste nu e curva, dar daca o face pentru bani atunci este o curva penala
Depinde.Daca ii casatorita ii preacurva iar daca nu e casatorita e curva.Sexul a fost lasat doar pentru a face copii. Oral?
Curva este o fata care o face pentru bani. Daca tie iti place sa faci sex oral si asa iti multumesti iubitul e foarte bine.
Daca e reciproc NU! si daca au o relatie cu acel baiat.Le consider curve pe femeile care o fac la un numar mare de barbati fara a fii intr-o relatie.
Macar stii ce sunt alea?Scuze ca iti zic dar cure sunt femeile care stau pe sosea, autostrada etc si ofera servicii sexuale pe anumite sume de bani. Femeile care fac sex oral pot face cu iubitul in masina acasa etc.Aceasta aciune numinduse orgasm
Pentru ca e o perversiune! eu nu le consider curve, ci doar ignorante! dar tu ce parere ai despre sexul oral?
De incuiati ce sunt, de aia. Dar, e doar o chestiune de timp, cand or sa dea de gustul sexului oral, isi vor schimba parerea, pana atunci strugurii sunt acri.
Niciodata n-au fost struguri acri si doar curajul de a o face, le vezi pastea care se otravesc ca nu o face nici spanzurate, o zdrentuie cand se apuca de treaba. Toate baga aceiasi placa, vai, esti primul cu care o fac.
Nu este adevarat orgasmul nu se face de fiecare data cand faci sex oral daca nu stiai mai documenteazate si eu am pus intrebarea aste pentru ca as vrea sa vad mai multe parere ca uni le considera curve si pe cele care fac sex oral
Pai eu am o parere buna si nu le consider curve pe fetele care stiu sa satisfaca un barbat din toate punctele...si de asta vroiam sa vad si alte pareri
Stiu ca asa este sunt si uni care il practica dar nu recunosc
beausingurlamasamea întreabă: