| bogdanm a întrebat:

Ciao. Eu sunt Bogdan si am 17 ani. Azi mi-am facut cont pentru a scrie pe forum. Mi se pare ca subiectul educatiei sexuale este unul interesant pentru multi adolescenti si mi-ar placea sa imi fac o prietena-amica fata cu care as putea vorbi deschis despre asta. Eu inca sunt virgin si mi se pare un lucru bun. Mi-ar placea ca fata sa nu aiba mai mult de 15 ani si sa fie sincera si poate putem deveni chiar prieteni apropiati. Idul meu e bogdanmarius93

Răspuns Câştigător
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Tu vrei sa vrajesti pe aici ''gagiciliiii'' ca altfel n-ai cere sa vorbesti cu una sub 15 ani care nu are educatie sexuala/experienta ca una de 18-20 de ani, sa zicem.

Daca esti virgin la 17 ani, bravo tie! Nu e motiv nici de exultare, nici de lamentare. E doar viata ta; tu decizi!
Ce iti recomand eu e sa iti cauti o confidenta din anturajul tau, ci nu cineva din spatiul virtual ca cine stie de ce psihopata dai tu!

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta nu e site de anunturi, dar, de unde ziceai ca esti? o:-)

| bogdanm explică:

Pai nu am nevoie de una de 18-20 de ani, pentru ca nu vreau una cu experienta, necautand lucruri legate de acest fel, mersi de sfat happy