| saly a întrebat:

Ciao. iubita mea este de culoare(suntem impreuna de 2 ani) si de o luna imi tot zice ca nu o mai satisfac pentru ca am penisul mic pentru ea(15 cm) si ca trebuie sa merg la medic sa-l mai lungesc, dar nu stiu la ce medic sa merg.va rog sa imi spuneti si mie la ce medic trebuie sa merg.

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Iubita ta vrea sa te paraseasca si in plus vrea sa te si umileasca. Penisul tau e absolut suficient de mare sa satisfaca orice femeie alba, de culoare, chinezoiaca, martiana.
Interventiile de alungire ale pensiului sunt riscante, dureroase si au eficienta minima (vreo jumatate de centimetru). In plus poti ramane cu dureri permanente sau cu impotenta. Uita de interventii de astea, mai bine provoac-o la o discutie serioasa si vei afla ca nu te mai iubeste sau ca a gasit un altul care o satisface "mai bine". Nu iti risca viata si integritatea pentru o femeie rautacioasa.

10 răspunsuri:
| Sara a răspuns:

Cribus spune adevarul
e un moft
negrii sunt bine dotati, nu k albii
ar trebui sa se multumeasca cu ce are. da i eject.

| otypa a răspuns:

Daca 2ani ai satisfacut-o si acum nu ai mai ajunge penisul eu cred ca ar vrea sa iti spuna ceau... daca mergi la doctor iti poate da ceva crema...

| ada a răspuns:

Poate ca o satisface altcineva...De ce pana acum a fost sa tisfacuta? ...Nu conteaza lungimea, grosimea sau cantitatea...Conteaza calitatea actului sexual(sunt fata si stiu ce vorbesc)...Esti perfect normal omule! ...Lasa gandurile de lungire a penisului si medicii la care ai vrea tu sa mergi. Ori iti dai mai mult interesul pentru a-ti satisface iubita in pat, ori o inchei cu ea si gata... Ceea ce spune ea mi se pare mai mult un pretext, si nu un motiv bine intemeiat pentru a va desparti... O fi gasit fata vreun aramasar din ala de culoare cum e si ea si e normal ca nu ii mai place cu tine.

| beba a răspuns:

Sunt de acord cu Cribus.asta e un motiv stupid. spune-i si tu ca are culoarea pielii prea inchisa si ca nu te mai satisface, sa mearga si sa faca un tratament a la Michael.Sa vedem ce zice? Ei ii convine sa fie jignita? Nu cred ca e ceva in neregula cu tine ci cu ea, asa ca nu iti pune tu probleme cum sa iti lungesti penisul ci gandeste-te daca mai merita sa o ''lungesti'' cu ea.

| cribus a răspuns:

Doi ani ai satisfacut-o si acum nu o mai satisfaci? cred ca vrea sa scape de tine si nu stie cum... a gasit motivul

| bismark65 a răspuns:

Poate n-ai satisfacut-o nici in cei 2 ani iar acum o fi gasit pe unul care o satisface si vrea sa scape de tine, nu stii ca femeile mimeaza cel mai bine?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Relatia voastra se bazeaza doar pe sex? cred ca cribus a subliniat esenta.asa ca discutati si vedeti ce e de facut, dar dr. nu cred ca are ce sa mai faca in aceasta cauza.mult noroc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt de acord cu ce s-a spus mai sus; Nu ne-ai spus daca e 15 in erectie dar pana la urma nici nu conteaza...eu zic sa nu te schimbi pentru nimic; esti perfect normal nu trebuie sa iti faci griji :) De ce sa te mutilezi? .serios acum...

Link ajutator: http://www.citynews.ro/......rmal+2967/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dentist

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i si tu ca e prea larga pi. da de la frunzele de copaci.