| princesyta a întrebat:

Ciao lumelaughingas avea o intrebarethinking poate reusiti sa imi explicati si mie niste chestii.acum 3 saptamana am facut-o cu iubitul meu fara prezervativhappy si problema e ca trebuia sa imi vina ciclu de o saptamana cam asa max 2. oricum mi-a intarziat destul. Ce credeti? am facut pana acum in jur de 12 teste de sarcina.si toate sunt negative. iar ciclu tot nu imi vine...straight face:

Răspuns Câştigător
| εїз a răspuns:

Păi, nu este ceva normal să o faci fără prezervativ, mie unu mi se pare o prostie, degeaba au ieşit negative, testele de sarcină uneori te duc si in eroare, multor fete li s. a întâmplat asta.
E foarte posibil să fi însărcinată, depinde dacă şi. a dat drumul în tine, dar odată ce aţi făcut. o fără prezervativ, e ceva normal că 75% eşti gravidă, menstruaţia trebuie să vină odată la o lună, nu e chiar normal să îţi vină aşa târziu, dar după toate probabilităţile rişti să fi însarcinată.
Ai grijă, altădată să fi atentă înainte să faci sex, chiar dacă eşti excitată la maxim şi vrei să rişti cu asta.
Pa, pa.

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Primul test de sarcina concludent se face dupa minim 7 zile de intarziere, din prima urina de dimineata. Asa ca poti sa fi facut 12000 inainte de intervalul asta, sunt inutile. Mai fa unul maine dimineata din prima urina si apoi du-te la ginecolog (luni au marti, daca zici ca intarzierea este mai mare). Poate fi ceva mul mai rau decat o sarcina si trebuie sa faci investigatii.

| Азбука a răspuns:

E niste chestii... ai cheltuit bugetul familiei pe teste de sarcina, la vreme de criza.

| anduta160 a răspuns:

Ciclu poate intarzia si din cauza stresului.sansele de a fi insarcinata nu cred ca sunt asa mari daca zici ca ai facut teste de sarcina si au iesit negativ:-s... un control la ginecolog ar fi cel mai indicat aaa si mai este o chetie amenoree(intarzierea ciclului)poate esti racita etc etc sunt multe motive dar aveti grija cu prezervatuvul...sa nu va treziti cu o sarcina nedoritatongue mult succes:*

| sensesDelight a răspuns:

Nu e bine ce ați făcut, dar OK trecem peste. Dacă spui că ai făcut atâtea teste de sarcină și toate sunt negative înseamnă ca e o șansă la 1 000 chiar să fii. De obicei un test iese negativ, altul tot negativ, negativ și hopa al 4 lea iese pozitiv. Problema este că unele fete își pun baza numai în primul test și ajung să se mire mai târziu. În cazul tău nu cred că e nevoie și nu cred că e nici greșit ce arată testul. Ar putea fi numai o dereglare hormonală de după, o răceală sau vreo infecție.
Du-te la ginecolog și interesează-te, el o să te ajute.

| princess87 a răspuns:

E cam devreme pentru test de sarcina. Mie mi-a iesit bebele la test dupa 2 luni :X:X. Nu mai face fara prezervativ daca nu vrei copil

| reghenimia a răspuns:

Experienta proprie: testele de sarcina arata adevarul doar dupa aproximativ 2 saptamani de la intarzierea ciclului. Daca nu ai incredere in testele de sarcina, iti recomand sa mergi la un laborator si sa iti faci analiza la sange. Acestea nu dureaza mult, rezultatul il vei primi in aceeasi zi. Bafta! Te pup!