| mirela26 a întrebat:

Ciao! sunt indragostita de un barbat super, se comporta extraordinar cu fiul meu, oricine ar crede ca suntem impreuna, chiar casatoriti, dar intre noi nu e nimic.cum imi pot da seama daca e indragostit de mine?

Răspuns Câştigător
| papusika97 a răspuns:

Sa ii spui ce simti sa vezi ce parere are comunika cu el deschis

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| edy132 a răspuns:

Ai un fiu, deci esti o femeie in toata firea, trecuta prin viata si nu-ti poti da seama daca esti placuta de cineva?

Ce motive ar avea sa stea in preajma ta? Ia gandeste-te oleaca.
De obicei cand unui barbat ii place o femeie face lucruri pentru ea pe care nu este nevoie sa le faca, petrece mai mult timp cu ea decat este nevoie.

| mirela26 explică (pentru edy132):

Este seful meu, suntem obligati sa petrecem timp impreuna sunt badanta tatalui sau, sunt in Italia

| mirela26 explică:

I-am sp ca-l plac,el e multumit ca am fost sincera cu el dar nu a spus nici ca ma place nici ca nu ma place, continua sa ma priveasca, zimbeasca ca mai nainte parca e si mai dulce

| XDeiutzaX a răspuns:

Poi niciodata nu e simplu...depinde de el, desi daca te placea trebuia sa-ti ceara o intalnire.Probabil ca e timid arata-i cat esti de feminina si ca esti alaturi de el, iti va arata sigur ca te iubeste. Fundabig grin?

| mirela26 explică (pentru XDeiutzaX):

Iesim,nu se fereste sa fim vazuti impreuna, mai mult vrea ca fiul meu sa-i spuna tata

| XDeiutzaX a răspuns (pentru mirela26):

Atunci cu siguranta te place! dar daca nu-ti spune ca te iubeste fi suspicioasa poate are o prietena intereseaza-te si spune-mi detalii sunt aici sa te ajut!