| iliubeam a întrebat:

Ciao sunt tot eu.
Acum chestia aia maronie care tot curge in loc de ciclu, curge mai des si mai groasa.

Cineva stie sa imi explice ce este aceeasta chestie maronie?

Va rog ajutati-ma.

Credeti ca este ceva legat de sarcina?
Sau este normal?

Help me plz.
DAU FUNDA >big grin

6 răspunsuri:
| ankadella a răspuns:

Este o scurgere inaintea menstruatiei..si eu patesc..nu te ingrijora, e ceva normal

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Îţi explicam şi la întrebarea din 25 iulie : secreţia aceea este o secreţie premenstruală, în unele cazuri apare cu câteva zile înainte de menstruaţie ( cu 3-5 zile înainte )!

De aceea, treptat se "îngroaşe" şi vine mai des...

Peste vreo 2 zile o să ai o menstruaţie "normală" ( atât la aspect, cât şi la culoare, durată, etc. ).

Fi LINIŞTITĂ că este o chestie normală - NU e vorba de nici o sarcină!

| AndyLavy a răspuns:

Daca ai avut contacte, si chestia asta iti curge muult, ca si cum ti-ar fi venit menstruatia insa nu e sange, poate fi un semn ca ai ramas insarcinata, sau poti avea o infectie. cel mai bine ar fi sa consulti un medic cat mai rapid. nu este deloc normal sa iti curga asa ceva, mai ales daca este groasa, si este in cantitati mari.

| fancullo a răspuns:

Hei nu te angrijora...si eu am aceeasi problema, imi curge o chestie maronie in loc de ciclu, e o chestie complet normala, si nu are nici o legatura cu sarcina. Vreau sa mentzionez ca am fost la ginecolog, Iar acesta mi-a zis ca sunt complet sanatoasa in privinta acestui lucru, si ca acesta ar putea tine 2 luni, 5 luni, sau chiar si mai mult. Nu trebuie sa te panichezi...stai fara grija, esti o fatita normala ca toate celelalte :* :* Ai griza de tine happy Bafta

| iliubeam explică:

Da dar nu mi sa mai intamplat pana acum.
Si cat ma tine?

| iliubeam explică:

Da am avut contact.

am facut un test acum 10 zile si a rezultat a fi negativ ---

Ce ma fac? Daca sunt insarcinata?