| BomBonika_9617 a întrebat:

Ciao TPUhee hee... ajutati-ma din nou laughing am un coleg in clasa caruia ii place de mine, iar o colega pe care nu o suport il place laughing sh se da la el! as vrea sa o fk sa se simta naspa, sa o fac invidioasa... pentru ca sh ea face asta cu mine! vreau sa o distrug practic laughing la sens figurat laughing ia cine imi zice cum sa ii dau peste nas >:? fundita; x

Răspuns Câştigător
| TotEu1993 a răspuns:

Da. te la colegul tau, cucerestel si stai cu el si asa o sa o faci pe ea sa moara de invidie.Mai ales cand o sa va vada impreuna, sarutandu-va etc.Bafta

4 răspunsuri:
| TitiDrLove a răspuns:

eu nu te sfatuiesc sa iti bati joc de el.
ce amuzant nu? eu sincer daca mi-ai face asta te-as spanzura! adica eu sunt indragostit pana peste cap de tine si tu iti bati joc? mai bine ai spune de la inceput. eu cred ca as turba sincer. Daca ai pati tu asa ti-ar conveni?happy

| Daysukki a răspuns:

Fii diabolicabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

BoomBonika u nu ai altceva de facut in fiecare ora postezi cate o aberatie. Ia da-ti u una peste nas si bagate la somn. acum da-mi funda laughing

| Brânzăăăă a răspuns:

1. Mai intai invata alfabetul.
2. Pai, vorbeste cu cel mai bun prieten al lui si spune-i ca il placi.Chiar daca nu il placi. Si uite asa va combinati si tipa o sa arda de invidie.
Funda?