anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ciao, TPU, am o poveste mai lunga sa va spun si sa imi spuneti parerea voastra. este un baiat in clasa a 8 si a ramas repetent si prietena lui l-a parasit. eu il cunosc, il cheama Turak. mai de mult i-am scris un biletel pe care scria imi place de tine, si toata scoala a aflat. apoi am iesit afara iarna asta si ma bulgarit si ma spalat. Un prieten de a lui Csabi, cand eram la ora de educatie fizica (facem cu ei) mi-a facut cu ochiul. Si, Turak tot se uita la mine, si l-a intrebat o prietena daca ma place si a zis ca nu ma suporta. intr-o perioada vorbea foarte urat cu mine, si de ieri asa de frumos vb cu mine. intrebarea e : Ma place?

Răspuns Câştigător
| Pumma09 a răspuns:

Daca asa dintr-o data a inceput sa iti vorbeasca serios, eu zic ca mai mult vrea altceva decat o relatie de la tine...

3 răspunsuri:
| WweEdge a răspuns:

Pai...s-ar putea sa te placa dar cel mai bine ar fi sa iti ei inima in dinti si sa iti faci curaj sa il intrebi daca te placa.Nu ai nimic de pierdut dupa cum ai spus si tu toata scoala stie ca il placi NU? funda?

| eluboy13 a răspuns:

Da-l in...Mea de turc.Probabil isi bate joc de tine.
Cauta altul!

| AnnaMaria157 a răspuns:

Pai.nu stiu.Cel mai usor ar fi sa il intrebi in fata! Si sa te comporti foarte frumos cu el!
Sper ca te-a ajutat!