| denizza a întrebat:

Ciao TPU!tonguece faceti?big grinva zic ceva. da nu mai ziceti la NIMENI laughingam glumatlaughingimi p; lace de x de la scoalalove struck da el se tine de mana cu multe "fete cu fite" cand is de fata. dar vb cu mine si uneori zambeste si l-am vazut ca se uia la mine cand ii cu alti baieti sau cand stau eu cu altii in pauza.Intr-o zi statea el cu o fata sicu inca un colg lanaga o fata si eu din amuzament(eram f fercita atunci)l-am luat "in brtze"p un baiat si am coborat scarile impreuna...cu coada ochiului m-am uitat in spate dupa pritena mea si am observat ca se uita la mine.laughingpareri?(fara injuraturi, va rog)dau funda la cele mai bune sfaturi!tonguepls help! vot+funda love struck:Xlove struck

Răspuns Câştigător
| Blondamea a răspuns:

Deci sa inteleg ca iti place de el pai nu ar trebui sa te superi pentru ca se tine de mana cu alte fete pentru ca asa poti observa ce fel de fete adora de ce nu ai incercat sa te apropii ff mult de el nici chiar asa de mult ca va crede ac est dep de el hai sa im seriosi dar totusi dc nu incerci sa te tii si uh de mana cu alti baietii ca sa vezi cum reactioneaza daca nu ii convine inseamna ca te place

5 răspunsuri:
| Ciresikaaa a răspuns:

Incearca sa vorbesti mai mult cu acel baiathee hee dupa semne s-ar putea sa te simpatizezebig grin

| bilexa a răspuns:

Pai poate ca baiatul e mai popular, dar daca zici tu ca te priveste cand e cu baietii atunci poate are un feeling pentru tine. Daca esti tupeista i-al de maneca si intreaba-l ce simte pentru tine, daca te place, etc, daca raspunsul e favorabil o sa ajungi prietena lui.
Bafta.

| Love3 a răspuns:

Pai e simplu! Cupleaza-te cu el!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

doamne ce-am mai ris, nu mai pot de atita ris, dar nu stiu de ce

| Carii a răspuns:

Pai... de ce nu il intrebi daca ii place de tine? sau afla nr lui d tel sau id de mess si vb cu el happy simplu big grin :*