Nu cred ca esti dependent de tigari! Si tatal meu fuma acum 3 luni cate 2 tigari pe zi...si a trebut o luna si nu mai fumeaa! Nu te ingrijora, nu esti dependent de ele. Daca ai fumaa vreo 5-6 tigari pe zi cum fumeaza altii, da ai deveni dependenta, dar asa nu!{Fundita?
Deocamdata nu esti dependent, dar usor usor vei deveni, pentru ca alcoolul si tigarea sunt cele mai ale dracu droguri
Prietene asa am inceput si eu din lipsa de ocupatie si ama juns ca in vara asta sa iau 3 pachete de tigari iar acum 2 saptamani am vr sa mai cumpar si am zis gata...stop asa ca dependenta tine de dorinta ta de a fuma sau nu
Nu esti dependenta, nici dupa 2-3 ani de tras asa la caterinca(depinde de persoane). Stai linistita ca e in regula. Omul e facut sa incerce
Dpendenta=placere excesiva. Daca iti vor placea si vei fuma mereu, da se poate numi dependenta
Acum nu esti dependent.dar probabil te va incerca dependenta. adica daca o sa incepi sa simti ca vrei sa fumezi din motove idioate atunci te incearca dependenta si daca o sa fumezi din ce in ce va fi mai greu sa nu mai fumezi dupa aia. dar momentan esti ok funda?
George0197 întreabă: