| deeyuu a întrebat:

Ciao TPU va rog sa a ajutati cu o problema ff mare pentru mine mie imi place de un baiat dar lui nu ii place de mine. Dar mai bine sa va spun toata povestea....In a5a si in a6a ii placea de mine mult de tot, dar mie nu imi placea de el. Acum imi place mie mult de el, dar lui nu ii place de mine si as vrea sa fiu cu el, dar el nu vrea sa fie cu mine. El are ceva special pentru ca am vrut sa stau cu multi baieti si ei nu voiau sa stea cu mine. La acestia am trecut peste dar la el nu pot trece. Toata ziua il vad la scoala si mai ca imi vine sa plang. Acum nici nu mai vb sau nu se mai uita la mine ce sa fac sa ma placa sa sa stau cu el? va rog urgent! Funda:*

Spuneti-mi cat mai repede cu putinta dar va rog sa nu imi spuneti ca trebuie sa trec peste sau chestii din astea gen nu se mai poate face nimic pentru ca intotdeauna exista solutii!

3 răspunsuri:
| BogdanS a răspuns:

Presupun ca acum el este suparat de faptul ca l-ai refuzat in trecut si incearca sa te faca sa iti para rau de asta.Asa am gandit si eu o data.Cel mai bine este sa iti iei inima in dinti si intr-o buna zi sa fii doar tu cu el si sa-i spui ce simti cu adevarat pentru el.Sunt sigur ca inca te place dar vrea sa faci tu primul pas.Trebuie sa poti. Dragostea adevarata nu are rusine (daca este vorba de asta). Incearca sa iti pregatesti un "discurs" de acasa si sa il spui cu cea mai mare sinceritate. Daca te refuza sa mearga cu tine unde sa fiti doar voi doi trebuie sa-l convingi cumva. Daca il iubesti cu adevarat vei face orice pentru asta.

| ana5 a răspuns:

Incearca sa vorbesti mai mult cu el sa va imprieteniti, si cine stie poate o sa fiti impreuna! Succes!

| Corinnààà a răspuns:

Dragoste cu sila nu se poate!