Mie nu, mi se pare... urat! Daca ai mustata nu o lua personal, eu am generalizat, poate tie iti sta bine, mai sunt si cazuri din astea, eu am spus doar parerea mea. Ceau!
Imi place atunci cind mustata abia creste pentru prima oara, la baietii tineri, iar cei care deja si-au ras-o si iar o lasa sa creasca nu-mi place de fel.sorry
Buna. Daca tu ai mustata te rog sa ma ierti, dar mie nu imi prea plac baietii cu mustata.
Nu` Deci clar nuh` Daca pr meu ar avea mustata, ce m`as face cand m`ar saruta? Ca m`ar impungeglm.
Depinde de situatie... sunt baieti la care chiar le sta bine cu mustata... sau la care nuh`
Mie una nu imi plac pentru ca zici ca sunt mosii de aia batrani
Daca ai tu mustata sa nu te superi asta e parerea mea
Nuu, imi plac baietii care se ingrijesc nu ca si cum ar fi preoti cu barba pana-n pamant . parerea mea, sorry
Beax ii urasc!
vecinu meu are 16 ani si are mustata si de cand ma rog de el sa si-o dea jos dhoamne si tot nu vrea
astia cu mustata cred ca cred ca is mai atragatori asa da mie una nu-mi plac
am fost cu un coleg de la el din clasa si ala si-o dadea jos si era prea scump asa finutz
parerea mea este sa ti-o dai jos
asa un sfat prieteneste
ai sa arati mult mai bine fara
ceaw sper ca te-am ajutat
bafta la cat mai multe fete:X
Nu! Daca vrei sa se sperie fetele de tine lasa-ti mustata(daca nu cumva ai)... daca vrei sa iesi in evidenta cu ceva poti sa iti lasi cioc
Guarantee200 întreabă:
rrrrares33 întreabă: