De exemplu laba e primul nr si al doilea e sexul care dureaza mai mult?
S-ar putea dupa laba sa te uiti pe pereti, ca s-a consumat cartusul si nu mai erectie.
Mi se pare cea mai idioata idee sa te masturbezi inainte de partida sexuala!
In plus, ai cele ma mari sanse sa lasi o fata insarcinata, pentru ca ai deja sperma pe teava, de la masturbare.
Sa fiu nebun am patit-o odata asa
Mi-a facut o laba si dupa cateva minute cred
A m facut sex si nu aveam erectie cu prezervativul
Deci de la laba era?
Bineinteles!
Dupa ce-l consumi, tu mai vrei sa-l ai tare si sa te joci cu fata?
Pai, asa risti sa te faci de ras, nemaifiind in stare sa faci nimic.
Cam dupa ce ai ejaculat prima data
Cam dupa cat timp esti forta
Depinde de barbat! Unii sunt capabili dupa 2-3 ore, altii dupa 2-3 zile
Nici 2-3 ore poate 2-3 minute
Se vede ca esti copilas mic, cu siguranta virgin inca, daca tu crezi ca poti tine lant actele sexuale la 2-3 minute.
Deci acum sincer vorbesc dupa ce ejaculezi
Ai nevoie de cat timp sa ei alta repriza?
Nu ai avut prea bune experiente sexuale in acest sens... Poate la 60 de ani nu se poate ejacula de 2 ori fara a opri actul sexual (sau masturbarea) dupa prima ejaculare, fara a utiliza prezervativ
Este diferit baiete, la persoanele care au sex vaginal normal si la cei care se masturbeaza non stop, ca tine, mai ales cand este in public, ca tine.
Cat priveste cum se face sex la 60 de ani, inca nu stiu, mai am ani multi pana acolo!
In orice caz, mi se pare cea mai mare prostie a unui baiat/barbat, sa se masturbeze inainte de a merge sa faca sex.
La ce dumnezeu mai cauti sex, daca esti dependent si satisfacut de propria-ti mana?
De aia nu se ajunge la performante in pat si va schimba femeile, macar au bun simt sa nu va spuna in fata adevarul, ca sunteti de plans la pat.
De ce ai face asta cand totusi ai o femeie cu care urmeaza sa faci sex peste 15, 20 de minute? Nu, eu consider ca nu te ajuta de loc ba mai mult te incurca precum sexul in exces.O data ce deja ai facut o data, de doua ori sau ma rog vorba ta o laba inainte cheful tau o sa inceapa sa devina din ce in ce mai scazut si o sa fie o partida chinuita.
Eu sincer as prefera ca si daca tine mai putin o partida sa se simta bine, decat sa stea o ora si sa se chinuie sa termine.
00Andreea008 întreabă: