Astea sunt doar reactii involuntare, sa fim atrasi de frumos, nu ne planificam noi, asta vine involuntar. Nu avem nicio vina!
Din pacate asa e si totusi are ambitia si vointa de a vedea viata pozitiv multi dintre noi nu o vedem deci suntem sanatosi, intrebarea e pentru cei care spun ca doar sufletul conteaza, dar vad ca nici ei numai simt atractie gata s-a dus si la ei, nu spun ca nu ar avea un suflet minunat sau ca nu ar fi inteligenta dar nu face o buna impresie la prima vedere
Iar tu data viitoare ai grija sa scrii cu doi de ''i'' acel 'fi'/
Poti vedea si tu meciul http://premierleague-live.com/live/arsenal-live-stream/channel-1/
În primul rând, acea fată suferă de o boală! Cred că dintre toate exemplele pe care le puteai alege, l-ai luat pe acesta, doar pentru a auzii ce aparent tu îti doresti. A fii frumos nu consta doar în cum arăți, daca ai un comportament decent, o inimă bună, si NU SUFERI DE VREO BOALĂ (ca ce-a a fetei din poza), ESTI FRUMOS! Eu o văd frumoasă, însă boala ei a preluat controlul asupra aspectului său fizic. Sincer, ar trebui să îti fie rusine că ai ales poza aceea pentru ca apoi să o degradezi pe acea fată, care din punctul meu de vedere, este o persoană puternică, zâmbește în poză, lucru pe care probabil ar fi trebuit să îl respecți!
George0197 întreabă: