Am zambit cand am vazut intrebarea pai, daca nu gasesti pe cineva care sa merite, eu zic ca da.
Chiar crezi? a mai fost de vreo 2-3 ori si nu am murit. doar dumnezeu stie cand vine sf lumii. virginitatea ti-o pierzi cand crezi tu de cuviinta, nu asa hai sa ne **** ca vine sfarsitul lumii si nu vreau sa mor virgin(a)
M-a amuzat intrebarea ta, desi e una foarte buna! Se merita sa fii virgina, pentru ca nu e adevarat ca va veni sfarsitul lumii! Si totusi daca ar veni, fi bucuroasa ca vei ajunge in rai pentru ca nu ai pacatuit!
faina intrebare.mai eu zic ca se merita pentru ca sfarsitul lumii nu va veni sigur.iar daca prin absurd,sa zicem, va veni asta nu inseamna ca trebuie sa te dezvirginezi, ca vezi Domne vine sf lumii.o faci atunci cand te simti pregatit/a si cu o persoana care merita.nu cu oricine.
Uite un raspuns, vine maine sfarsitul lumii, alergi pe strada, si te inalnesti cu cu unul/una, ba, vrei sa te **** cu mine ca nu vreau sa mor virgina, thoamne ce mai intrebare, si crezi ca daca nu vei mai fii virgina/virgin o sa fii mai tare sau ce, sau o sa te simti impacata cu vreo ceva, parerea mea : o intrebare stupida
Tu ce crezi?
(Http://www.ptroa.co.il/petition/ semneaza si da-o mai departe)
Iar daca nu te ****, regreti. ca nu ai facut nu stii cum e, nu ai incercat, de ce sunteti asa,,, daca nu intelegeti intrebarea, nu dati postare raspuns.
Vorbiti prostii, nici nu stiu la care sa va raspund, daca nu ai facut sex, de unde stii ce ai pierdut? si pai viata merita traita la maxim, nu-i asa?