anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ciclul menstrual mi-a venit pe data de 20.02.2009,iar in data de 03.03.2009 am facut sex neprotejat. posibil sa fiu ramas insarcinata. dar cum as putea sa scap de sarcina asta cat de repede,, la 1 saptamana dupa actul sexual se poate face avort,,,? sau ce si cum se poate va rog frumos ajutati-ma. dati-mi un sfat bun.va rog pupuici

Răspuns Câştigător
| yasminna a răspuns:

Nu se vede sarcina asteapta sa vezi daca iti intarzie menstra si fa 1-2 teste de sarcina. Dupa minim o luna poti face avort.Vezi unii se chinuie sa faca copii si altii ii omoara.

3 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Draga, la o saptamana, sarcina nici la lupa nu prea se vede! Pentru avort trebuie sa treaca minim o luna, cand embrionul va avea cca marimea unui bob de fasole.
Si asta, daca s-a realizat fecundarea si embrionul s-a pastrat si s-a dezvoltat!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ai avut contact sexual in cea mai fertila zi a ciclului menstrual, asa incat sunt sanse foarte mari sa fii insarcinata. Trebuie sa astepti pana la data calculata a urmatoarei menstruatii (18.03) si apoi sa-i faci unul-doua teste de sarcina din urina de dimineata, in zile diferite si in functie de rezultat, sa te prezinti la ginecolog. Numai asa poti face intrerupere de sarcina fara sa-ti risti viata.
Dar mai gandeste-te daca vrei sa-ti omori copilasul. Poate te razgandesti.

assiris
| assiris a răspuns:

... cine te-a pus, acum suporta greseala. Crezi ca merita sa suporti un avort acel tip cu care ai facut sex?