Da, dar este neigienic, și tot odată riscul de a rămâne gravidă este foarte mare.
Acum dacă tu vrei să faci sex în timpul ciclului să te umpli de sânge, treaba ta. Muriți să stați pe bară câteva zile?
Ai IQ sunb nivelul marii? Ca sa iti raspund si la intrebare, da poti faci. Appp daca vrei sa faci sex poti sa faci SEX ANAL fara nici o grija, dar vezi sa nu faci prea tare, ca s-ar putea sa te caci pe tine instant!
Pentru unii dintre cei care au dat raspunsuri! Va doare mana sa raspunde-ti frumos? Daca nu vi se pare in regula cu intrebarea nu mai raspunde-ti dar nu jigniti ca nu e ok. Si in legatura cu intrebarea ta, de curand m-am interesat pe aceasta tema pentru ca o intalnire foarte speciala pentru mine era in perioada menstruala. Riscul de a ramane gravida in aceasta perioada este foarte mic, dar este risc mare de a transmite bolile cu transmitere sexuala. Asa ca protejeaza-te. Pentru tine, placerea e mai mare, dar si pentru baiat pentru ca tu esti mai stramta. Sigur ca poti sa faci. Stiu ca toata lumea spune ca esti "murdara" cand esti la menstruatie dar nu este adevarat. Este doar sange si cu o igiena corecta nu e nici o problema. Singurul dezavantaj va fi lenjeria patata si sange cam peste tot dar nu e o problema ca se spala. Eu am facut si nu am avut nici un fel de probleme. Succes!
Poţi, dar NU este recomandat!
MOTIVE : risc de a se RUPE prezervativul, risc ridicat de a face diverse infecţii, risc de hemoragie, riscul de a păta lenjeria de pat, discomfort/iritaţii locale, etc.
Ca să NU mai vorbim de aspectul dezagreabil al actului sexual...
Dacă tot o faceţi protejat, de ce să nu o faceţi în afara perioadei menstruale?
Poti face sex, dar risti sa ramai insarcinata...(Daca esti fata )
Eu nu recomand sexul in timpul menstruatiei. Daca esti minora.
Am citit pe aici tot felul de raspunsuri,unele bune,altele de-a dreptul idioate. poti intretine relatii sexuale pe durata menstruatiei,si nu este nici o problema,nici de igiena,nici sa ramai gravida. o puteti face in baie, sub dus(apa spala tot) si o faceti protejat, si totul va fi ok, nu o sa patiti nimic si nu o sa murdariti nimic, si nici nu va prinde nimeni. enjoy and play safe!
Poti, desigur. Totusi riscul de a te infecta cu ''ceva'' e mai mare, fiind neigienic.
Se poate face sex si pe ciclu,doar ca trebuie sa pui ceva dedesubt, sa nu lase urme, sangele pateaza, si igiena imediat dupa, normal!
Marbella188 întreabă: