anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cind ati inceput prima data sa faceti sex? cum a fost? cum credeti la ce virsta este normal sa incerci ca astazi foarte multi incearca sexul ininte de majorat

Răspuns Câştigător
| Liada a răspuns:

Inca nu mi-am inceput viata sexuala...desi am 19 ani.consider ca e timpul s-o incepi atunci cand esti sigur(a) in partener, in relatie, in tot.atunci merita sa faci si sa primesti placere din plin

9 răspunsuri:
| Emeraude a răspuns:

Nu cred ca mai conteaza varsta, cat responsabilitatea pe care ti-o asumi din momentul respectiv. Asa ca e cel mai bine ca viata sexuala sa inceapa din momentul in care te simti si esti responsabil de actiunile tale!

| andradat a răspuns:

Eu una am nouasprezece ani, si mi-am inceput viata sexuala la 17 cu un baiat cu care nici nu am fost impreuna. pana acum am facut'o cu doi baieti. Si nu pot sa zic ca sunt mandra de chestia asta, dar nici nu regret fiindca regretul sunt si eu constienta ca nu ma duce niciunde deoarece faptul este de mult consumat daca e sa o luam asa. Tu incepe'ti viata sexuala cand simti tu ca esti pregatit, atat fizic cat si psihic. Eu zic sa fie cu cineva la care chiar tii, care vezi si simti ca iti este alaturi si la bine si la rau. In cineva in care ai incredere. Ca la cum sunt unii baieti, dupa aia iti auzi vorbe gen "mi-am tras'o cu aia", si nu cred ca ti'ai dori.
Incearca doar sa nu te grabesti, ca stii cum e, graba strica treaba. Si nu de alta dar o sa regreti mai tarziu, cand esti mai mare si privesti in spate. Succes pupici si incearca sa nu te mai gandesti asa la chestia asta, tu asteapta'ti randul cum s'ar zice. happy

| Denisa a răspuns:

Nu mi-am inceput inca viata sexuala. Eu cred ca sexul trebuie facut dupa 18 ani. Esti adult si poti raspunde de tot ce faci, chiar si o posibila sarcina nedorita. Asta e opinia mea si poate multi vor zice ca e invechita. Am 17 ani.

| blue-star a răspuns:

De obicei, viata sexuala ar trebui inceputa dupa ce implinesti 18 ani, chiar daca ideea suna puerila in ziua de azi, asa ar fi fost normal,, pe vremuri''.
Acum, varsta minima e de 15 ani.
Dar multi regreta dupa aceea, deoarece nu folosesc prezervativul, din cauza ca le e frica sa nu le doara pe fete.
Pe ele nu o sa le doara nimic, daca preludiul este luat in serios, dar traim in Romania, ce sa faci.In tara asta nu te mai surprinde nimic.
Oricum, eu nu mi-am inceput viata sexuala, ca sunt prea mica, am numai 13 ani jumate, dar daca vrei sa stii, dupa parerea mea, daca ar fi sa-mi incep viata sexuala, as face asta la varsta de 18 ani, pentru ca pana atunci sunt,, copil'', chiar daca eu nu o sa ma mai consider asa dupa varsta de 15 ani.
Sper ca te-am lamurit.

| vasiledumitru a răspuns:

Nu e adevarat ca astazi multi tineri fac sex, asa era si mai demult dar nu stii, ca le era rusine sa zica in public. Nimeni nu te opreste sa faci si acum sex, dar vei regreta apoi ce ai facut, ca nu e bine, e pacat.

| xXx_6498 a răspuns:

Ei bine, eu am aproape 14 ani si sunt pregatit din plin si debia astept sa-mi incep viata sexualalaughing (am un prieten care in calasa a 6 si-a inceput viata sexuala)laughing))rolling on the floor

| adelina73 a răspuns:

Am 17(fara 2 luni) si acum 3 saptamana mi-am inceput viata sexuala...regret mult lucru asta, si nu p. u ca nu ne mai iubim sau iubitul meu nu mai e la fel cu mine, din contra... e mult mai grijuliu si atent, pur si simplu simt ca nu sunt pregatita p. u asta(psihic), nu ma pot obisniu cu ideea c-am facut-o si de fiecare data dupa ce o fac, 2 zile sunt practic in depresi
sfat: stiu ca nu tocmai eu sunt cea in stare sa dau sfaturi dar, oricum...cre' ca ar fi bine sa nu va grabiti oricit de mult ar tine persoana iubita la voi, sa faceti acest lucru din adevarata dorinta(nu doar cea de moment) si fara frica.

| pisikutza20 a răspuns:

Eu deja am 18 si jumate si inca nu am inceput viata sexuala, nici nu ma grabesc

| crisstzik a răspuns:

Mi-am inceput viata sexuala la 18 ani si 8 luni...cred ca cel mai bine ar fi dupa 18 ani deoarece esti responsabil de faptele pe care le faci. Parerea mea este sa o incepi dupa 18 ani cu persoana iubita:X:X:X:X:X...

papawave