Nu te lasa influentata de filmele de dragoste pe care le vezi, dragostea e un foc care parjoleste totul pe dinauntru, cand apare.
O dragoste la prima vedere, cu atat mai mult!
Modul romantic si visator in care vezi lucrurile este minunat, dar e destul de departe de realitate si candva te vei convinge de spusele mele.
"Functioneaza" dragostea la prima vedere si o poti numi chimie fulgeratoare, exista perechi care s-au cunoscut azi, s-au casatorit in doua saptamani si n-as putea sa-ti spun cat la suta au "trait fericiti pana la adanci batraneti".
Pentru ca, de multe ori vezi relatii de ani de zile care se destrama din nimic, cam putin probabil sa reziste o relatie in care cei doi nu se cunosc mai deloc, doar ...se plac?!?
Personal, iti doresc o dragoste frumoasa si fericita care sa-ti aduca numai lacrimi de bucurie sau macar, cat mai aproape de situatia asta idilica!
-dragostea nu e un scenariu pe care sa ti-l spuna cineva sau sa il scrii chiar tu, ea vine de la sine, atunci cand se intampla, nu iti dai seama, devii indragostit, ai face orice ca cel pe care il iubesti sa te iubeasca, absolut orice.
-doar ca nu e mereu un avantaj, multi sufera din cauza dragostei, fiindca e si cel mai dureros sentiment...
Da, la parintii mei a fost dragoste la prima vedere... pur si simplu atunci cand il vezi stii ca e perfect. Dar sa nu crezi ca termenul de dragoste la prima vedere functioneaza! Parintii mei sunt divortati.
dyanna_7195 întreabă:
Mihaela024 întreabă: