anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cind o vad aproape ca nu mai pot respira
o privesc extrem de insistent. la fel si ea.
atit de insistent incit totusi nu avem curajul de a ne vorbi unul altuia...
Nu stiu nimic despre ea.Doar ca ma priveste extrem de insistent si din priviri parca imi spune sa i vorbesc Dar nu pot nu pot din cauza ca sunt inca intr o relatie de cinci ani... Mi e teama sa nu distrug cinci ani asa pur si simplu doar dintr o aventura. off viata asta ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| catalinaloredana a răspuns:

Offffffffffff baietii astia...niciodata nu va ajunge una. Cat mai multe vreti. Daca va inselam noi ziceti ca suntem cu*ve, dar voi aveti dreptul va uitati dupa toate proastele care va face ochi dulci. Daca as fi in locul prietenei tale ti-as da un sut in c*r ca meriti.

4 răspunsuri:
| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

S-o lasi balta! daca esti intr-o relatie de 5 ani nu are rost sa te complici. Nici sa nu te gandesti la aventuri, nu cred ca ti-ar placea sa afle iubita ta si sa-ti distrugi relatia, si pune-te si tu in locul iubitei tale, nu cred ca ti-ar conveni ca ea sa te insele.

| raluca18 a răspuns:

Vorbeste cu ea, vezi daca are intentii serioase daca te iubeste si daca si tu o iubesti pe ea atunci nu ai dc sa mai fii cu cealalta fata doar ca sa nu strici o relatie de 5 ani. altfel ve-ti suferi si tu si ea si nu cred ca asta iti doresti multa bafta in continuare

| ΣleƙtrᴓRaccȍȍN a răspuns:

Incepe cu un zambet

| AlinPlaya a răspuns:

Pai daca nu poti respira sunt 2 motivelaughing
Ori ai pneumonie ori te-ai indragostitlaughing
Daca esti intr-o relatie de 5 ani asta cu indragostitu de alta e cam ciudat. Dar nu e panica, vorbeste cu ea vezi ce si cum, fa-ti curaj.
Multa bafta.