Cred ca m-am indragostit de tine si simt ca trebuie sa-ti spun!-simplu, nu?(nu trebuie sa ascunzi ce simti, dar nici sa infloresti sentimentele)
Trebuie sa indrazbesti...sa iti iei inima in dinti si sa-i spui tot intr-un mod delicat si profund pentru a-l face sa inteleaga ce simti!
Mult succes!
Esti cumva maghiar/a? Daca nu, stai cam slabut cu gramatica limbii romane, ori asta ar fi un impediment intr-o viitoare conversatie cu persoana vizata.
Si altii au trecut prin starea ta: iti garantez ca respectivul isi da seama ca ceva se intampla, in genere ar fi trebuit sa faca ceva pasi in acest sens (daca ar fi fost interesat). Daca se face ca nu vede, probabil este mai atras de cealalta persoana.
Intrebare: tu esti intr-o relatie, intre timp? Daca da, persoana cu care esti nu a realizat ca se intampla ceva?
Ca sa imi fie mai usor as apela ori la mess, ori la o prietena Sa ii sp ea in locul meu.
Sau mai bine pe mess. I-as sp tot ce simt.Macar stiu ca acum ma simt mai bine.Decat sa tin in mine atata.
Stii.de ce anume sa te duci la el, si sa-i spui, daca e cu altcineva, dar cine altcineva? este impreuna cu acest altcineva cu intentii serioase? sau nu? daca da,,, sigur ca tie nu ti-ar placea sa vina vreo indragostita la prietenul tau cu care te intilnesti in serios,, nu? de ce tu trebuie s-o faci? sa le distrugi fericirea, doar daca il iubesti te vei bucura pentru el, chiar daca e cu altcineva, principalul sa fie fericit...Insa,daca asa flirteaza cu multe, sigur, ca trebuie cumva sa incepi o discutie cu el, sa-i dai niste intrebari, ce te vor conduce la adevar si daca merita sa-i spui, pur si simplu multi apoi fac ris din sentimentele fetelor, si mai bine sa nu intri in procentajul lor...stimeaza-te,cum este o vb"iubeste-l, dar pe tine iubeste-te si mai tare"numai ca in cazul tau, sigur ca merge de indragostit... apropo, de inceputul discutie, incepe cu generalul, despre fete, cum ar raspunde daca cineva il iubeste tare,,, si vezi, nu intreba deodata, dar pur si simplu, asa printre vorbuletele voastre, succes papushiko, totul va fi bineee,, ce-i al tau, e pus deoparteee :*
Trebiue sa fii sincera su sa ii sp tot ce simti pentru el.banuiesc ca daca ai petrecut atata timp cu el, stii cum sa "il iei"