Mai bine nu faci, ca dupa aia tot mai vrei si iti ia din timpul de la lectii; de durut, stiu eu ce sa zic? nu prea!
Nu face sex. Este o treaba de care toti oamenii de pe planeta fug cat pot de tare. Este ca un fel de tortura. Eu am facut si nu mi-a placut deloc. Crede-ma, este ceva teribil si ar trebui sa stai cat mai departe posibil de treburi de genul asta. Cu cat rezisti mai mult cu atat mai bine. Deci stai departe de SEX, DROGURI si ROCK and ROLL.
E soooooo bine. incearca acum, daca ai nevoie de ceva suna-ma la 0758274225
Daca o faci incet si cu pasiune si cu mult preludiu nu te va durea, si mai ales daca o faci cu persoana iubita, pe mine nu m-a durut, a fost super! BAFTA!
Nu doare daca esti relaxat, ai un preludiu lung, ai luat-o usor, iti doresti acest lucru si te simti pregatit adica nu esti stresat cand te gandesti ca o vei face. Daca esti prea stresat nu o sa iti iasa si o sa te doara, desigur nu e o durere insuportabila sau ceva de genul se poate numi chiar durere placuta.Trebuie sa ai incredere in tine si in partener sa fiti obisnuiti unul cu altul si cu corpuriloe voastre, mai intai mangaieri, preludiu si dupaceea daca simtiti nevoie sa continuati, continuati daca nu nu, incercati alta data nu e un capat de tara.Bafta
Bananacantareata87 întreabă: