La prima vedere e atractie fizica!
Dragostea implica mai multe sentimente!
Insa, intra-adevar, poti simti o simpatie /atractie instantanee, in cazuri fericite poate fi si reciproca si de aici sa se infiripe o relatie de lunga durata...
Da, mi s-a intamplat!
De cel pe care acum il iubesc, asa m-am indragostit, la prima vedere!
Se poate intampla si asta... mie mi s-a intamplat. Dar cred ca a fost pentru inceput mai mult o atractie foarte puternica intre noi...
Sunt multe exemple pozitive in acest sens dar si esecuri, avind doar impresia ca e dragoste cind in fond era o atractie pur si simplu. Dragostea se construieste in timp nu totdeauna te pocneste ca o para cazuta in cap.
Atractie cred ca se numeste, dupa cum zic si ceilalti.Eu una cred ca exista...
Dca te crezi personaj principal(desi esti u in viata ta) intr-un film de dragoste rasp meu este DA! eu unul si...romeo si julieta, rose si jack, felix si otilia...mai sunt
Dragoste la prima vedere... nu prea cred ca exista... eventual atractie la prima vedere... dragostea este un lucru mai complex ... parerea mea
A fost o data... e accea sclipire... oricum nu o sa va dati seama pe loc daca a fost sau nu...
Eu(cel putin asa cred)
eram distrusa cand l-am cunoscut, suntem de 10 luni impreuna si nu vreau sa ma despart de el(sunt sigura ca nici el:X)
Poi faza e ca nu exista dragoste la prima vedere, aia e doar atractie! ...Adevarata dragoste o simti atunci cand cunosti de mai mult timp o persoana ca sa ii poti vedea si frumusetea interioara nu doar pe cea exterioara...pentru ca eu cred ca degeaba esti frumos pe dinafara daca pe dinauntru...
MalIinush întreabă: