| eeeeeeeeee a întrebat:

Cine a trait ceea ce se numeste dragoste la prima vedere?

Răspuns Câştigător
Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

La prima vedere e atractie fizica!
Dragostea implica mai multe sentimente!
Insa, intra-adevar, poti simti o simpatie /atractie instantanee, in cazuri fericite poate fi si reciproca si de aici sa se infiripe o relatie de lunga durata...
Da, mi s-a intamplat!
De cel pe care acum il iubesc, asa m-am indragostit, la prima vedere! love struck

12 răspunsuri:
| catthshshshs a răspuns:

Se poate intampla si asta... mie mi s-a intamplat. Dar cred ca a fost pentru inceput mai mult o atractie foarte puternica intre noi...happy

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Eu si sotul meu cu 35 de ani in urma.

assiris
| assiris a răspuns:

Sunt multe exemple pozitive in acest sens dar si esecuri, avind doar impresia ca e dragoste cind in fond era o atractie pur si simplu. Dragostea se construieste in timp nu totdeauna te pocneste ca o para cazuta in cap.

daniela
| daniela a răspuns:

Eu si sotul meu.

| Artemiss a răspuns:

Atractie cred ca se numeste, dupa cum zic si ceilalti.Eu una cred ca exista...

| nicky a răspuns:

Intre mine si sotul meu asa a fost.

| want2bMajestic a răspuns:

Dca te crezi personaj principal(desi esti u in viata ta) intr-un film de dragoste rasp meu este DA! eu unul si...romeo si julieta, rose si jack, felix si otilia...mai suntwinking

| kh1ss a răspuns:

Dragoste la prima vedere... nu prea cred ca exista... eventual atractie la prima vedere... dragostea este un lucru mai complex tongue... parerea mea

| Misterious a răspuns:

A fost o data... e accea sclipire... oricum nu o sa va dati seama pe loc daca a fost sau nu...

| adda_7951 a răspuns:

Eubig grin(cel putin asa cred)
eram distrusa cand l-am cunoscut, suntem de 10 luni impreuna si nu vreau sa ma despart de el(sunt sigura ca nici el:X)

| nicoleta_5825 a răspuns:

EU

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi faza e ca nu exista dragoste la prima vedere, aia e doar atractie! ...Adevarata dragoste o simti atunci cand cunosti de mai mult timp o persoana ca sa ii poti vedea si frumusetea interioara nu doar pe cea exterioara...pentru ca eu cred ca degeaba esti frumos pe dinafara daca pe dinauntru...