| Niicole a întrebat:

Cine ar trebui sa cumpere prezervativul, fata sau baiatul?

31 răspunsuri:
| Sociopat a răspuns:

Dumnezeu, in fond, El e Tatal nostru, al tuturor!

| SaveTheNature a răspuns:

Eu cred ca un baiat inteligent isi cumpara prezervativ, si o fata inteligenta refuza un baiat daca nu are prezervativ. simplu.

| AtateaConditii a răspuns:

Clientul.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Iaca mare dilema, mai conteaza cine il cumpere atat timp cat e cumparat

| OnuOnulică a răspuns:

În mod evident băiatul.

| Pricked a răspuns:

Amândoi, mână-n mână.

| vocea a răspuns:

In mod normal amandoi daca se respecta, dar dupa parerea mea ca fata trebuie sa fii precauta mereu nu de alta da hai sa zicem ca un baiat este mai nebun si vrea ca nebunu sa faca sex si nu se mai gandeste la consecinte, dar o fata o sa traca daca este vorba de boli sau de copil pentru ca o sa il poarte 9 luni, dar asta nu e scuza pentru baiat ca si el are jumatate de vina

| VisezCuOchiiDeschisi a răspuns (pentru vocea):

Daca baiatul e mai nebun, sa se abtina.

| anonim_4396 a răspuns (pentru VisezCuOchiiDeschisi):

laughing nu scrie nicaieri ca numai baiatul trebuie. pana la urma si tu vrei placere nu numai el nu? uneori baietii nu vor lua dinadins sa nu creada fata ca a venit numai pentru sex (chiar daca pentru aia a venit) si ea trebuie sa fie pregatita in caz de "el uita".

| vocea a răspuns (pentru VisezCuOchiiDeschisi):

Pai din cate se vede, nici fetele nu se abtin ma refer la majoritatea nu la toate, de raman insarcinate si accepta sa faca neprotejat, si ar trebui sa se gandeasca amandoi ca la riscuri si sa se protejeze, ca poate ca fata intalnesti unul nebun te lasa insarcinata ala fuge si cin trace ea saraca, da poate sa faca avort, poate sa il tina sa il creasca singura oricum este greu, dar si pentru el ba eu ce fac vreau sa ma culc cu ea ok, dar daca ramane insarcinata trebuie sa platesc pensie alimentara si nu e corect sa o lasi sa iti creasca copilul si mai ales daca mai este si minora ori la parnaie ori o iei de nevasta

| VisezCuOchiiDeschisi a răspuns (pentru anonim_4396):

Evident ca nu scrie nicaieri. Cartile nu ne fac oameni. Sa fii barbat si sa stii ca trebuie sa cumperi un prezervativ nu tine de "Am citit ca...", tine doar de caracter, de educatie. Nu cred ca o femeie se incinge cand vede un barbat pur si simplu. Barbatii in schimb se aprind datorita incitarii prin intermediul contactului vizual, ceea ce ma face sa cred ca o femeie poate lua decizia imediata de a nu face nimic fara prezervativ. Iar in caz de "el uita", ea, daca e fata desteapta "uita de el" si pleaca. happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru VisezCuOchiiDeschisi):

Ai o gandire putin zis ciudata.

| VisezCuOchiiDeschisi a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu inteleg ce e atat de ciudat in parerea pe care o am.

| HueyFreeman a răspuns:

Oricare, este o relatie.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parintii.

| anonimguy3 a răspuns:

Chiar conteaza cine il cumpara atata timp cat il cumpara unu din voi 2? straight face

| DarkAndDreary a răspuns:

Ce conteaza?

Răspuns utilizator avertizat
| VisezCuOchiiDeschisi a răspuns:

BAIATUL, Doamne! Logic ca baiatul ca nu eu il folosesc. El are obligatia sa il cumpere, iar eu am obligatia sa il refuz in conditiile in care nu are.

| ShadoWCrist a răspuns:

Ce intrebare laughing. Cumparati amandoi si veti avea mai multe.winking

| Dobrin_Maria_1999 a răspuns:

Amandoi.

| DaW a răspuns:

Eu cred ca prezervativul ar trebui cumparat de tatal fetei si mama baiatului de la Catena pentru ca pensionari au reducere. Parerea mea laughing

| Sărmăluță a răspuns:

Băiatul cumpără și ia anticoncepționalele.

| Sephyroth a răspuns:

Mama.

| methodmen a răspuns:

E din partea tatalui fetei prima data

| RaDuk a răspuns:

Amandoi ar trebui sa aiba cate un prezervativ

| UnDezaxat a răspuns (pentru RaDuk):

Unde dracu' ai vazut tu prezervative la bucata!?
On-topic: Asta e problema? Sunteti atat de idioti incat nu sunteti in stare sa va duceti dracu' sa luati niste prezervative? Nu inteleg de ce dracu' va mai f...i daca nu sunteti in stare nici sa luati prezervative. Va depaseste subiectu'.
Tu oricum ai o frustrare pentru faptul ca gagica-tu' te-a pus sa cumperi prezervative si acum speri ca toate virgininele infocate ca tine sa iti sustina parerea. Nasol, duduie, viata e de ****, nu e cum vrei tu.

| Tulcea a răspuns:

Baiatul dar de fapt e cine vrea dar baiatul ar trebui