| denisa_9879 a întrebat:

Cine ar trebui sa fie pentru un barbat pe primul loc in viata lui? Copii dela fosta lui nevasta, mama? or viitoarea lui nevasta? thank you

8 răspunsuri:
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus @ayilil! Părerea mea este că prioritari sunt copiii, apoi actuala nevastă, părinții etc. Cu puțină diplomație le poți împăca pe toate.
O zi cu zâmbet să ai!

| andrrei08 a răspuns:

Acum, scuza-mi sinceritatea... dar pentru un barbat, pe primul loc ar trebui sa fie prima SI SINGURA nevasta. Un barbat ar trebui sa se insoare doar odata... Daca ar vrea sa umble din floare in floare, din bar in bar, de ce s-ar mai insura? Parerea mea e ca trebuie sa tii la toti la fel, nu exista un prim loc, trebuie doar sa iti faci timp pentru toti.

| mgtow a răspuns:

In primul rand nevasta pentru ca se casatoreste cu ea apoi cand vin copii pe ei ii iubeste putin mai mult dar unii spun ca pe toti inclusiv nevasta ii iubeste la fel (cred ca e doar o minicuna) pentru ca unii iubesc mai mult copii decat nevasta sau nevasta decat copii ori mama decat nevasta si copii.

greece12
| greece12 a răspuns:

Intotdeauna pe primul loc vor fi copiii, banuiesc ca inca nu ai.Cand vei avea, vei intelege ca deasupra tuturor o sa-ti pui copilul.
Oricate neveste are un barbat, copiii lui vor insemna mai mult decat ele.Sunt sangele lui,urmasii lui,dovada si orgoliul lui in fata lumii de ce este capabil sa faca! Da,bineinteles ca-si iubeste nevasta actuala,n-ar trai cu ea daca-ar fi altfel, dar, copiii primeaza.

| EuCuTine a răspuns:

Pai pe primul loc Familia adica in cazul asta fosta pentru ca este mama copiilor. Dupa casatorie TU dar si copiii lui. Este vb de mentalitatea lui si cum crede el ca este mai bine. Ar trebui sa ofere dragostea meritata pentru toti : copii - dragoste pentru copiii si nevasta - dragostea pentru nevasta, pentru ca sunt chesti diferite de oferit si mai ales ca dragostea este de mai multe feluri.

| EuCuTine a răspuns:

Pai pe primul loc Familia adica in cazul asta fosta pentru ca este mama copiilor. Dupa casatorie TU dar si copiii lui. Este vb de mentalitatea lui si cum crede el ca este mai bine. Ar trebui sa ofere dragostea meritata pentru toti : copii - dragoste pentru copiii si nevasta - dragostea pentru nevasta, pentru ca sunt chesti diferite de oferit si mai ales ca dragostea este de mai multe feluri.Ciussswinking

| Mary_5158 a răspuns:

Pentru unii e o alegere cam complicata, pentru ca toti il vor (mama nevasta, copii) trebuie sa fie cu un carecter super inteligent ca sa tina un echilibru.
totusi parerea mea ca pe primul loc sa fie copii
pentru ca daca nu ii va ajuta el (si mama lor desigur) atunci cine?
o zi frumoasa

| TitiDrLove a răspuns:

Cred ca mama in primul rand,care te-a crescut, ti-a dat viata si datorita ei ai ajuns sa ai si familie(nevasta, copii)... si apoi la egalitate si copii si nevasta.