Wait,ai avut primul sarut, Ray?
Da
Vezi ca iti trimit mesaj in privat, as avea niste intrebari
Aia e. Noi cei care stim sa iubim murim singuri... Asa ne este scris
Sa stii ca asa e, am vazut un studiu pe tema asta.
Si ce e si mai naspa e ca pana si fetele urate ma intreaba daca am BMW. Au devenit toate niste nesatule de bani si ***. Asta e Romania
Si fetele urate au pretentii, vor baieti care arata bine si care au masini scumpe. Am vazut destule cazuri.
Toate sunt la fel. Eu cel putin m-am nascut in generatia gresita in care doar materialismul conteaza...
Nu chiar toate. Exista si fete ok. Doar ca ori sunt luate, ori sunt de la foarte greu spre imposibil de gasit.
Si noi ne chinuim cu distrusele astea care s-ar *** si pentru 10 lei
Eu unul de la un timp incoace am renuntat la interactiuni cu ele.
Si tu la fel? oare e vreun blestem?
Esti virgin?
Normal...
Toate la timpul lor, nu conteaza varsta, conteaza cand gasesti persoana diferita, din cate vad cred ca esti genul care nu s-ar pune in relatii de 'FUN' sau cum mai fac restul la provocari, parerea mea este ca nimeni nu ramane singur pe planeta, doar sa ai rabdare.
Luna viitoare împlinesc 18 ani si nu am avut inca primul sarut si evident nici nu am avut vreodata prieten.
Stiu ca sunt fata si intrebarea nu era pentru mine dar sa stii ca e, cum sa zic, de apreciat faptul ca nu ai avut niciuna din ele. Inseamna ca astepti persoana potrivita. Succes!