Salut Nobody am sa incep cu un off-topic.
Parerea mea este ca tu(sau pers. care vrea sa isi scrie povestea) ai/are nevoie de un prieten (amic) foarte bun cu care sa te intelegi bine si sa ii spui lui tot ce te roade in adancul sufletului.De ce sa iti afisezi "rufele murdare" in public cand la fel de bine te-ar putea ajuta si un prieten. Nu sunt psiholog, eu nu consult oamenii dar am trait prin viata si am capatat o vasta experienta. Nu ai nevoie de oameni care sa rada de povestea ta, pentru ca lumea e rea si foarte putini te vor ajuta, ai nevoie de un prieten care sa te sustina in tot ceea ce faci si sa iti arate greselile daca nu le vezi singur(a) ca sa nu fi nevoit(a) sa le mai repeti. Acum on-topic din pacate nu te pot ajuta cu ce ne-ai rugat pe TPU, KissFm nu mai difuzeaza asa ceva. Dar daca chiar vrei sa iti scrii povestea undeva si sa primesti cateva raspunsuri, scrie un articol aici si ei cred ca sunt cei mai in masura sa te ajute cu asa ceva (majoritatea administratoriilor sunt psihologi) http://www.blow.ro/720/Povesti-de-viata.html
Mult succes si o zi buna in continuare :*
Tot ce stiu e ca nu se mai difuzeaza.Probabil isi mai scriu povestile pe site dar numai suna sa vorbeasca cu cei 3.Si mie imi pare foarte rau ca numai este. Poti sa te uiti pe site-ul lor. www.kissfm.ro Poate te ajuta cu ceva!:)