Nu cred in dragoste de la prima vedere! poate exista o simpatie exterioara, adica sa iti placa trasaturile fizice le unei persoane, m dar nu si sa te indragostesti. Pentru a te indragosti, ai nevoie cu muuuult mai mult timp decit o simpla privire.
Dragostea e ceva mult prea complex, nu poti spune ca iubesti pe cineva doar dupa ce l-ai vazut. Dragostea necesita timp, necesita cunoastere. Aia ce simti la prima vedere e o simpla atractie fizica si nimic mai mult. Nu poti spune ca iubesti pe cineva si de fapt nu sti nimic despre acea persoana.
Eu.
Povestea dragostei la prima vedere,oricat de rara si exceptionala este,exista.
Si poate ca eram si eu sceptica,daca n-as fi vazut-o petrecandu-se in fata mea.
Eram la munte, un grup de prieteni, care perechi, care nu. Dupa ce urcasem toata ziua, am ajuns tarziu dupa-masa la cabana.Rapusi de oboseala,ne-am lasat cu totii rucsacele pe terasa cabanei,si ne-am asezat care pe unde am apucat.Un barbat strain de grupul nostru,se uita insistent la o prietena de-a noastra,i-a zambit si a intrat in vorba cu ea,pe munte toata lumea se saluta reciproc si "prieteniile" se leaga imediat.I-a adus apa, s-a asezat langa ea si nu s-a mai dat dus de-acolo...
Pe scurt, sunt si azi impreuna, de atunci, si au trecut 9 ani.
Eu cred in dragostea la prima vedere.
Si eu cred in dragoste la prima vedere. Eu m-am indragostit din prima zi de cel care acum imi e logodnic.
Eu cred!
Am trait-o si o traiesc.
Eu si prietenul meu ne-am vazut, ne-am placut si acum avem o relatie de aproape 11 luni. Suntem impreuna din a doua zi de cand ne-am cunoscut.