| ♥MarOtravitoR♥ a întrebat:

Cine credeti ca este cel mai mare "Looser " de p site? >: >:"batting eyelashes

Răspuns Câştigător
| TraficDeMentosane a răspuns:

Toti care au zis cu Tu esti acea/acela... respect pentru putinele persoane care nu au procedat astfelwinking

Bye wave
P. S. : nu mai pune intrebari din astea :-s

17 răspunsuri:
| Annie_3559 a răspuns:

Cel care intreabahappy.winking

| RealLife a răspuns:

Tu

| nuamPleaca a răspuns:

Tu, logic~

| Ambrus a răspuns:

Cine intreaba! Asta am vrut sa spun dar mi-a luat Annie inainte.

| Derye a răspuns:

Nu conteaza. Aici suntem sa ajutam, nu sa categorisim persoane.

| AnnaMariaaa a răspuns:

Nu cred ca exista asa ceva, fiecare de aici este in felul lui, nu e nimeni mai prost sau mai destept, fiecare este cum la lasat D-zeuhee hee

| ☆♥spery♥☆ a răspuns:

Bună! Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar consider că Elasexigagica și cealaltă, Justlooking nu-stiu-cum sunt sub orice critică!

| AshEldo a răspuns:

Stati putin...de ce va intereseaza, bine ca nu ai spus ca dai si fundita pentru un anumit raspunslaughingdeci suntem aici prntru a ajuta oamenii, indiferent de cat de destept esti sau pregatit psihic pentru a citi unele intrebaribatting eyelashesinsa fi sigura ca ai fost luata in vizor, cred ca jumatate din cei de pe TPU se uita prin luneta la tinelaughingapropo de loser-i, nu se scrie din cate stiu eu cu doi de "O"rolling on the floor

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Cred ca tu.

| Miauti a răspuns:

Tu! deoarece si fiindca ai dat dovada de prostime; 1 nu te afli in categoria corspunzatoare.

| Bacemi a răspuns:

Nu m-a interesat niciodata acest aspect. M-a interesat doar sa gasesc oameni deosebiti. Pe ceilalti i-am trecut la categoria '' altii ''.

| Gizăz a răspuns:

@spery: Eu cred că mai degrabă analfabeţii care scriu „jignesc".

| rosto a răspuns:

Looser inseamna invins, loser inseamna ratat! Deci s-ar putea ca tu sa fii ala. laughing

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Ştim cu toţii că tu, vrei să-ţi organizăm şi-o ceremonie de decernare?!

| Damian a răspuns:

Nu mai stiu sigur era unu sau una pe aici, parca ♥MarOtravitoR♥ ii zicea

| GabiArian22 a răspuns:

Cine se simte... esti interesat nu :->

| ☆♥spery♥☆ a răspuns:

@Спинесхиверс: în primul rând, mulțumesc pentru atenționare! Orice om mai greșește, indiferent unde și cu ce! Corectez „jignești". În al doilea rând, cred că ar trebui să-ți mai revizuiești și tu modul de exprimare pe care-l folosești când postezi un răspuns! Pentru că uneori JIGNEȘTI userii din simplu fapt că părerea lor nu-ți convine.

Întrebări similare