Toti care au zis cu Tu esti acea/acela... respect pentru putinele persoane care nu au procedat astfel
Bye
P. S. : nu mai pune intrebari din astea :-s
Nu cred ca exista asa ceva, fiecare de aici este in felul lui, nu e nimeni mai prost sau mai destept, fiecare este cum la lasat D-zeu
Bună! Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar consider că Elasexigagica și cealaltă, Justlooking nu-stiu-cum sunt sub orice critică!
Stati putin...de ce va intereseaza, bine ca nu ai spus ca dai si fundita pentru un anumit raspunsdeci suntem aici prntru a ajuta oamenii, indiferent de cat de destept esti sau pregatit psihic pentru a citi unele intrebariinsa fi sigura ca ai fost luata in vizor, cred ca jumatate din cei de pe TPU se uita prin luneta la tineapropo de loser-i, nu se scrie din cate stiu eu cu doi de "O"
Tu! deoarece si fiindca ai dat dovada de prostime; 1 nu te afli in categoria corspunzatoare.
Nu m-a interesat niciodata acest aspect. M-a interesat doar sa gasesc oameni deosebiti. Pe ceilalti i-am trecut la categoria '' altii ''.
@Спинесхиверс: în primul rând, mulțumesc pentru atenționare! Orice om mai greșește, indiferent unde și cu ce! Corectez „jignești". În al doilea rând, cred că ar trebui să-ți mai revizuiești și tu modul de exprimare pe care-l folosești când postezi un răspuns! Pentru că uneori JIGNEȘTI userii din simplu fapt că părerea lor nu-ți convine.