| ecristinamc a întrebat:

Cine credeti ca inseala prima data? Femeia sau barbatul?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Barbatul inseala prima data cu gandul, chiar de la prima intalnire.
Femei frumoase pe strada... o privire aruncata.( fara ca tu sa vezi laughing )

25 răspunsuri:
| zuzulici a răspuns:

Depinde de ce personalitate au... dar in general cred ca femeia inseala barbatul in 60% din cazuri iar barbatii 40%(faza ca femeia e mult mai inteligenta si stie sa-si ascunda bine amantul)barbatul abia poate cu una dpoi ca 2laughinglaughing

| madalinutza a răspuns:

Barbatul

Răspuns utilizator avertizat
| plinadeviatasidesperanta a răspuns:

Eu sunt de parere ca barbatii inseala primii. Ei sunt tot timpul in cautare de ceva nou...big grin asta e parerea mea...

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Care are, (sau i se pare!), motiv/e, dorinta, conditii, cu cine si unde!

| Luori a răspuns:

Cine este nevoit laughing

Sau cine are mai putina minte.
rolling eyes

| latexcap93 a răspuns:

Copilul.

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Barbatul inseala si in somnhee hee

| vampirika a răspuns:

Barbatulhappy

| SufletDeCopil a răspuns:

Barbatulwinking Multe femei inseala din cauza geloziei se razbuna si inseala din cauza astahappybig grinbig grinbig grin

| theodoraafi a răspuns:

Am citit toate raspunsurile, majoritatea sunt de la femei si ele acuza barbatilaughing
sunt fata si sunt de acordwhistling

bine se intampla sa fim si noi primele... mi s-a intamplat mie...

la urma urmei toata lume ainsala, chiar daca e doar cu mintea, privirea sau trupul big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se vede ca au raspuns numai femei aici. Io ce sa mai zic? Hai s-o punem de-un test.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel care are lipsa de respect mai mare big grin

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Cel care iubeste mai putin, de regula barbatul face asemenea lucruri, dar acelasi lucru il pot face cateodata si unele femei.

| Dizzydizz a răspuns:

Barbatul inseala cu trupul, iar femeile de multe ori cu gandul
Diferenta intre barbat si femeie este ca femeia regreta ca l a inselat pe barbat, dar barbatul [nesimtit din fire] continua in ambitie
smug
aa? e asa sau nu?smug

| loredana2012 a răspuns:

Depinde.Nu e cazul sa generalizam. Exista multi barbati care inseala dar nici femeile nu sunt mai prejos...Fiecare om cu slabiciunile sale, depinde cine stie sa le tina in frau mai mult

| radu75 a răspuns:

Ganditi va mai bine, nu Eva a luat acel mar si l a facut pe Adam sa muste (cu toate ca stia ca numai din acel pom nu are voie )? Deci, care persoana ar fi mai curioasa? Barbatul? Femeia? Cine stie...

| Dianna a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=pPXAHG-p5_4&feature=player_embedded uite aici :)) la un moment dat o sa fie pusa si intrebarea ta :D

| zatz a răspuns:

Ia ganditiva mai bine. poate ca barbatul este de obicei cel care inseala intr-o relatie... dar eu cre ca sunt mai multi cei care nu inseala. spre deosebire de fetewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel care nu se poate stapani de ispite.

| ecristinamc explică:

Hzeena felicitari.
Mi-a placut cum ai raspuns

Pupici

| kidulinha a răspuns:

Depinde de persoana, de relatiile intre cei doi. Nu de sex:*

| _pink a răspuns: