Ce-are s... a cu Prefectura? Crezi ca invata in facultate chestii de-astea? Crezi ca-si tatueaza diploma pe...*****?
Asta suna ca un fel de culmea snobismului.
Poa sa fie si un baiat de 16-18 ani nu conteaza absolut deloc cine si ce studii are.:p
Nu are nicio legatura facultatea cu "activitatea fizica"...ma indoiesc ca in timpul actului sexual se apuca sa filozefeze asupra chestiunilor pe care le-a invatat in facultate...
Ce legatura are ce are in cap.cu ce are in pantaloni? daca stie sa faca treaba.
Am 18ani si sunt fata. ce conteaza asta? imi poti rasp public, poate si ceilalti sunt curiosi sa afle ce treaba are sexul cu studiile si invers?
Ce legatura are daca e cu facultate sau nu? depinde de cat de dotat si de experimentat e
In principiu nu conteaza studiile. Ceea ce conteaza cu adevarat este cu totul altceva: comunicarea cu partenera, intelegerea, tandretea, pasiunea, de ce nu si dragostea. Parerea mea este ca un om inteligent reuseste in mai mare masura sa aiba relatii placute cu cei din jur, inclusiv relatii de natura sexuala.
Asta a fost tare...depinde la ce studii si la ce fac te referi.
daca e cuv in sine nu are chiar nici o treaba.
dar daca un baiat are experienta in segmentul asta(in a satisface o femeie) km are leg. oricum tu cred ca te-ai referit la sensul propiu al cuv.
Aldutssss31 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: