Draga mea,nu ai gresit decat ca ai suportat orice de la fostul tau iubit.
E singura ta greseala.
L-ai iubit prea mult si ai cedat mereu in fata lui,i-ai suportat orice si n-ai facut bine!
Cuvintele nu sunt doar simple sunete,au un scop si-un inteles,el dorea sa te jigneasca si sa te umileasca,tot timpul,banuiesc ca sau era prea gelos,sau prea sigur de persoana lui!
De foarte multe ori vei vedea ca oameni slabi vor sa conduca oameni care le sunt net superiori prin manipulare,prin jigniri,prin a-i pune mereu intr-o lumina proasta si prin a le slabi increderea in persoana proprie.
Iubeste-te pe tine,respecta-te pe tine si nu mai permite niciodata,nimanui,sa te mai umileasca.
Daca gresesti,cere-ti iertare,dar sa fii constienta tu ca ai gresit,nu sa simti vinovatie pentru ca esti brusc invinuita de ceva!
Toti suntem oameni,avem cap,maini,picioare,nu diferim prin ceva,nu e cineva superior altcuiva decat prin cultura,inteligenta si putreziciunea unei bune situatii materiale.
De ce consideri ca el ar fi putuit sa te jignesca in fel si chip, fara ca tu sa reactionezi vreodata? Si sa-l mai si ierti pe deasupra? Intotdeauna?!?
Pentru ca a fost primul tau iubit, il vei purta in suflet intotdeauna.
Abia peste ani vei intelege cat de urat s-a purtat omul asta cu tine!
Dar sa stii un lucru simplu.
Nu toti oamenii iti pot oferi fericire, dar nimeni nu are dreptul sa te faca nefericit!
Uita-l, vindeca-te!
Si vezi-ti de viata ta!
Tu inseli si mai ai tupeul sa intrebi cine este vinovat?!
Vrei consolare, tu nu iubesti!
Daca nu exista comunicare, nu exista incredere.
Daca nu exista incredere, intervine gelozia.
Daca exista gelozie, intervin certurile.
Si este doar o chestiune de timp pana cand relatia de strica!
Tu cand te desparti de o fata si sunteti despartiti,obisnuiesti sa consideri ca te inseala daca isi face o noua relatie?!?
Erau DESPARTITI,de o cel putin o luna,cand ea pur si simplu nu s-a mai dus sa se roage de el,sa-l implore sa se impace!
Si si-a facut o noua relatie!
A avut "tupeul" sa-si faca o noua relatie!
Despartita fiind!
Ce ar fi trebuit sa faca?
O injura,o umileste,el se desparte cand vrea,ea alearga dupa el si tot ea se roaga sa se impace si tu vorbesti de tupeu?
Da,tupeul este al lui,considera ca ea ii va ierta orice,intotdeauna,dar uite ca si ea s-a saturat,inca putin si ajungea s-o si loveasca, pentru ca i-a permis prea multe!
De-aia sunt atatia nefericiti in jur! Din prostie si ingamfare, din dreptul pe care si-l iau singuri de a calca in picioare inimi si suflete!
EL a gresit.
Ea greseste acum, cand ii e dor de el, de momentele lor bune!
"Tu cand te desparti de o fata si sunteti despartiti,obisnuiesti sa consideri ca te inseala daca isi face o noua relatie?!?"
Da,pentru ca daca face acest lucru,inseamna ca nu ma iubeste!
De dragoste nu ai cum sa scapi, daca uiti persona respectiva, inseamna ca nu ai uibit!
Amandoi au gresit pentru ca nu se iubeau, nu comunicau, nu era incredere.
Daca din
"Tu inseli si mai ai tupeul sa intrebi cine este vinovat?!"
ai ajuns la
"Amandoi au gresit pentru ca nu se iubeau, nu comunicau, nu era incredere."
banuiesc ca vezi si singur diferenta!
Si,daca te mai gandesti putin,si-i citesti si cealalta postare,o sa apara si alte diferente in felul in care vezi lucrurile.
Sunt de acord ca dragostea nu o poti uita,nu-ti iese din inima niciodata,dar sunt momente in care,din disperare, din prea multa durere, multi se arunca in relatii noi, doar, doar cumva acopera golul din suflet.Nu incerc s-o scuz, nu e bine ce a facut, trebuia sa ramana singura si sa incerce sa se vindece singura.
Dar, in cazul de fata, cel care a gresit e el si numai el.
Uite si cealalta postare:
http://www.tpu.ro/......ine-peste/
Parca ea nu l-a facut sa sufere...sa fim seriosi!
Toti barbatii sunt la fel?! Inseamna ca tu i-ai incercat pe toti si nu ai dreptul sa tii morala, oricum nu imi aduc aminte ca tu sa fii trecut pe la mine!
Daca barbatii nu foloseasu creierul, traiam inca in pesteri, putin respect te rog...
Sunt prosti, dar te rog sa nu generalizezi!
Fata nu trebuie sa cerseasca iubire, trebuie sa il determine pe baiat sa i-o ofere...ai asta este greseala majora pe care o fac fetele!
" pacientilor care vin pentru terapie de cuplu! " Tu faci terapie de cuplu? ))))))))
Cu asemenea idei, nu cred.
Fiecare are rolul lui bine stabilit intr-o relatie, este echilibrul perfect.
Trebuie sa te abtii sa generalizezi, daca nu ai vazut tu, asta nu inseamna ca nu exista!
Si eu cand ma enervez am tendinta de a spune lucruri care mai tarziu le regret.parerea mea e ca amandoi sunteti de vina. poate va lipseste experienta in a media conflictele.tu ai gresit putin mai mult ca te ai aruncat in bratele cuiva cand inca mai simteai ceva pentru fostul.ala e caracterul lui.vulcanic,nu ai cum sa l schimbi, doar sa l temperezi.ar fi trebuit sa cautati numitorul comun pentru relatia voastra si sa nul uitati niciodata.adica,ceea ce va facut prima data sa fiti impreuna.astfel cand era nervos, daca i aminteai de acel fapt, s-ar fi calmat imediat.la mine a mers, poate ar fi mers si la el.insa trebuie sa te gandesti ca l ai ranit foarte mult cand te ai cuplat cu altcineva, clar, el inca mai avea sentimente pentru tine, sa te vada cu altcineva, nu va fi usor de uitat pentru el
Pai e clar cine e devina, tu ai fost cea care s-a cuplat cu altul, deci l-ai inselat, nu stiu motivele pentru care va certati din cate vad zici ca iti cereai scuze presupun ca va certati din cauza ta. Daca nu sti sa respecti si sa apreciezi barabatul de langa tine, nu meriti unul.
Erau despartiti de o luna! deci nu la inselat... el a pus punct iar ei revenea sa isi refaca viata e cel mai corect de ce a plangi pentru un idiot? cand exista barbati care plang ei pentru tine?
Erau despartiti de o luna,el hotarase asa,ea i-a respectat hotararea si si-a vazut de viata ei,unde l-a inselat,imi poti explica si mie?
Sau trebuia sa mearga dupa el in genunchi,sa se tarasca in urma lui s-o ierte ca nu l-a mai implotat inca o data sa se impace ca s-o umileasca in continuare?!?
Tu,care emiti ipoteze ca n-ar merita "barbatul" de langa ea(un barbat care injura si scuipa pe cea care-l iubeste),te-ai intrebat,daca acel "barbat" ar merita ceva?
Din punctul meu de vedere,e un las si un ingrat, un profitor de cea mai joasa speta, obisnuit sa faca ce vrea cu ea, stiind ca va fi iertat, indiferent ce i-ar face!
Fata asta a iubit si a iertat orice.Tot pe ea o scoti vinovata?
Nu sa exprimat bine si am inteles gresit. Imi cer scuze. Vreau a stiu si motivele pentru care el se certa cu ea cu ce gresea de trebuia sa isi ceara scuze.
A mai avut o postare, putin mai devreme, uite:
http://www.tpu.ro/......ine-peste/
Poate aici sa intelegi cam ce anume s-a petrecut cu ei...
Treci peste! un tip ca asta nu te merita! daca te merita si te iubea asa cum il iubesti tu nu iti vorbea urat, atunci cand iubesti respecti persoana aceea iar daca au aparut jignirile a disparut respectul in totalitate. tu iai aratat ca esti slaba ca nu poti trai fara el si asta nu e bine. din cate am inteles era un mare pork deci nu te merita. lasa-l Dumnezeu nu inchide nicio usa fara sa deschida alta. mergi inainte nu privi in urma nu mai are nevoie de tine... stiu e greu sa uiti o persoana de care te leaga atatea dar trebuie sa incerci. un viitor implinit se bazeaza pe un trecut uitat. nu incerca sa te mai amagesti, incearca sa gastesti o persoana care sa te indragosteasca si de care sa te indragostesti. cauta in alta parte ceea ce tu meriti! iar pe el lasa-l acolo! ai pierdut ceva pentru ceva mai bun poate mult mai bun!
succes si numai bine!
Eu zic sa iesiti amn2 undeva placut, film, un parc ceva, s au chiar la un suc. si dialogatii amn2 , va spune ti ce aveti pe suflet, daca tot va iubitii asa de mult, ii spui ce te deranjeaza la el, ca se manifesta urat, ca te injura.etc, dupa o noaptea de dragoste si gata! sunteti iar impreuna , BAFTA!