Buna,
Cred ca s-au facut niste studii despre asta. Eu una consider ca intrebarea e relativa.
Omul este de natura poligama, iar monogamia este o inventie sociala, religioasa, deci toata lumea inseala
Barbatii pot fi prosti, dar femeile nu cred cã sunt atât de proaste sã stea doar cu unul.
Ambii pot insela, dar femeile au sanse mult mai mari sa gaseascã cu cine. Deci probabil cã femeia insealã mai des, deci barbatul este mai fidel in majoritatea cazurilor.
Dar la fel si barbatii, cel mai des inseala cei deja in relatii stabile sau casatoriti, deoarece femeile vin ca Mustele la ei.
Ai dreptate. si pana la urma cred ca ajung la inselat cand isi dau seama ca nu vor o relatie serioasa sau ceva de genul, acum isi gasesc ei cu cine
Poate fi si ceva serios de viitor, chiar daca nu sunt fideli.
Si pe voi barbatii ce va impiedica sa fiti fideli?
Instabilitatea emotionala,dorinta de cucerire,de posesie,insatisfactia,mereu noul, dorinta de a avea urmasi diversi, perversiunile sexuale, marul vecinului care e mai bun, etc...
Urat
Da,ai dreptate.
Insa cu siguranta mai exista barbati fideli, putini ce e drept dar inca mai exista
Aia care nu inseala sunt dati de-oparte, gen aia sunt cei ce vor relatii de lunga durata, ce vor ceva serios, aia pe stil vechi, cum ar veni, asa daca iti alegi un smecher cu bani si alte alea ai toate sansele sa realizezi ca nu-i fidel.
Intr-adevar cunosc multi oameni care desi par de treaba si alte alea au inselat, eu unul urasc treaba cu inselatul, nu conteaza ca el sau ea inseala, urasc din tot sufletul, eu unul n-as putea insela sau sa o fac cu una ce are prieten, m-as simti prost pentru ala, ma gandesc la cum ar fi daca si prietena mea ar face la fel cu altcineva, ma pun in locul aluia si odata ce o femeie aflata intr-o relatie accepta sa faca nebunii cu altul', automat o consider curv@ si eu nu suport sa ma ating de asa ceva, la barbati vad acelasi lucru, ai inselat, foarte urat, meriti sa ramai singur pana te ia mama ma-si de nebunie din cauza lipsei ca pana la urma aia obsedati de sex ajung sa fie infideli.
O chestie n-o inteleg, daca nu-ti mai place de cineva, de ce ramai cu el? De ce nu-i zici ca nu mai merge si atunci te duci la cine vrei, ca femeie e mult mai usor sa-ti gasesti pe cineva, te dezbraci si gata, ca barbat e mult mai greu, femeile sunt pretentioase, vor fat frumos pe cal alb, masina, casa, cu greu mai gasesti azi barbat care sa nu insele, asta e foarte adevarat insa cu greu gasesti azi o femeie fara pretentii!?!
Eu unul as accepta sa fiu intr-o relatie cu o femeie ce lucreaza pe minimul pe economie daca ea este dezghetata la minte. Cate femei ar accepta un barbat ce lucreaza pe minimul pe economie? Hai ca alea care au acelasi salar da, dar alea ce primesc mai mult? 99.99% nici nu se uita la el!
Bun raspuns )
Daca esti pe felie mereu iese cum sa zic eu, dar uneori viata face ca totul sa fie asa in zadar, relativ cum zic eu, deci merge.
marcaurelio întreabă:
lucyaneya întreabă: