Mi se pare ca o tipa bruneta e asa mai. focoasa blondul e o culoare mai cuminte, brunetul e misterios, inchis.gandeste'te ca vezi o pata alba si una neagra,cea alba e mai pura, mai deschisa din toate punctele de vedere, cea neagra e mai misterioasa.deci o tipa daca e blonda mai degraba pare inocenta,draguta,frumoasa,iar o bruneta,sexy, focoasa, misterioasa...
Ma pis pe aia care zic ca blondele is proaste...si depinde de fata nu conteaza culoarea parului poate sa fie si chiala daca e sexy e sexy
Nu e vorba de ca blonda e proasta sau nu stiu ce?, dar eu din cate am simtit parca blondele le vreau doar pentru sex.Nu mi-a ajuns o blonda la inima, dar de brunete (satene) multe mi-a placut, am simtit altceva cand am privit o bruneta.Dar acum depinde, de fiecare persoana, si de gusturile acestora!
Asta depinde de fiecare...mie spre ex imi plac blondele dar am fost doar cu brunete/satene. depindesi de cum e ea daca e cuminte si doar cu cartea poate sa fie si roscata dar daca e mai rebela si putin misterioasa adica sa se joace cu tine parca o doresti mai mult ... fetelor niciodata sa nu coplesiti baietii cu sentimente, baietilor le place sa le aratati (majoritatea in pat) dar daca u el stie ca u il iubesti prea mult si ca ai face orice si l'ai ierta oricand se va uita dupa 1/mai multe.
Blondele in general par mai pitzy si mai fitoase. Dar brunetele par mai sexy. Dar in general de acord cu Daniela :-)
Mie nu-mi place blondul pentru ca prea multe fete sunt deja blonde sau se vopsesc...Eu sunt bruneta dar nu voi commenta nimic.Fiecare cum ii place
Nu am nimic cu blondele(mai ales ca eram la un pas sa fiu blonda datorita mamei) insa, atunci cand esti blonda pari o femeie mai usoara/pitipoanca/etc... daca esti blonda si cu o rochie scurta - esti panarama. in schimb daca esti satena-bruneta in aceiasi rochie esti cum am vazut mai jos "focoasa"