Ai f mare dreptate.Intotdeauna suferim atunci cand sentimentele nu ne sunt impartasite.Nu cred ca putem da vina pe cineva. pentru ca nu putem alege pe cine sa iubim.Inima este singura care decide.Noi suntem doar niste"marionete". Ne ghidam dupa ceea ce simtim, sperand intotdeauna ca am facut alegerea cea mai buna.Se intampla insa de f multe ori sa nu fie asa, sa fim deceptionati si sa suferim.Important este sa nu ne complacem intr-o astfel de situatie, sa avem puterea sa lasam totul in urma si sa mergem mai departe, cu capul sus, chiar daca sufletul este distrus.Pt fiecare dintre noi exista un suflet pereche. Aveti incredere in voi! Si iubiti asa cum va doriti la randul vostru sa fiti iubiti!
Unii iubim mai mult, altii mai putin...Suntem vinovati doar atunci cand ne batem joc de cineva, ademenind-o numai!
Amandoi intr-o anumita masura.Insa atata timp cat este comunicare in cuplu totul se poate rezolva pentru ca e important sa nu lase micile neintelegeri sa se transforme in probleme pe care mai apoi sa si le reproseze in scandaluri
Nu este vorba de vinovatie aici ci doar de o nepotrivire a caracterelor fiecaruia.Nu putem iubi pe orisine ne iubeste si nici nu putem pretinde cuiva sa ne iubeasca.Asa e legea firii : risti sa iubesti si sa nu fii iubit cateodata...
Dragoste fara raspuns, termeni incompatibili.In cazul asta este doar unul care iubeste si nu conteaza cine-i vinovat, cel care iubeste nu poate fii decat deceptionat si cel care nu raspunde iubirii nu poarta nicio vina.De ce s-ar simti vinovat? Cel care iubeste se poate simti vinovat pentru ca se complace in situatia de a fi sclavul sentimentelor unei persoane indiferente, in loc de a-si cauta o persoana interesata de a primi iubire, dar si de a darui, mai ales.
Nimeni nu e vinovat, nu poţi obliga pe unul să te iubească aşa cum nu poţi sili pe altul să se "vindece" de dragostea pe care ţi-o poartă. Cineva va suferi mai mult, într-adevăr, dar nici celălalt nu cred că poate rămâne indiferent, doar dacă e total insensibil... mie cel puţin mi-a părut rău când n-am putut răspunde cu aceleaşi sentimente cuiva pe care îl consideram un bun prieten, am regretat pentru că lucrurile s-au schimbat între noi, încetul cu încetul ne-am înstrăinat...
Cel ce iubeste pentru ca nu stie pe cine sa iubeasca, si cel ce nu raspunde la dragoste pentru ca ii face celuilalt rani adanci in inima, bineinteles la figurat