Perversitatea vine de o minte bolnava, nefiind o preferinta normala a femeii, sau barbatului.
Toate lumea are o minte pervesa. Daca tu nu ai avea o minte perversa atunci nu ai stii ce e dragostea sau iubirea.
Asta-i doar in capusorul tau, care nu are nici o experienta de viata si nu intelegi ca dragostea pura si adevarata vine din inima, neavand nimic de aface cu perversitatile!
Corect! Ai mare dreptate! Nu de contrazic. Dar un pic un pic este si mica o pervesitate acolo (un pic).
Nu exista perversitate in dragostea adevarata, pentru ca dragostea trece prin inima, ori perversitatea prin creier, fiind planuita si ravnita.
sunt 2 lucuri diferite!
Perversitatea tine de o minte bolnava psihic care se cramponeaza de anumite traiti fizice, nu emotionale, ca ale dragostei.
Ok Julieta. Se pare că ai experiență, dar eu din păcate n-am experiență.
Asa este, am f multa experinta. M-am maritat din dragoste si uite ca rezista si dupa 3 decenii, odata ce a fost una sincera, din inima.
Cred ca barbatul este mai pervers. Adica Lolita n-a fost scris de o femeie, nu?
Amandoi! Daca o sa auzi vreodata o femeie care zice ca ea nu e perversa, ca ea e mai blanda, etc, te minte. Daca nu arata asta, inseamna ca are o minte perversa pe care o tine ascunsa.
Deci daca Femeia spune ca nu este o perversa, asta inseamna ca are o minte mare de pervesitate?
Inseamna ca nu tu spune ceea ce gandeste. Tu o vezi daca e perversa cu tine, iar daca sta nu se intampla inseamna ca doar gandeste pervers si nu se exteriorizeaza. Raspunsul este ca si femeile sunt perverse.