Normal ar fi ca baiatul sa faca primul pas, pentru ca el trebuie sa o cucereasca
pe fata si nu invers si el trebuie sa se dea pe langa ea, dar sunt si fete care incearca sa cucereasca baieti.
Fetele si baietii nu trebuie sa fie "cuceritzi" pentru ca asta iseamna sa nu fi tu insutzi! O persoana trebuie sa se indragosteasca de felul tau de a fi, de propria ta personalitate pentru ca daca incerci sa fi, sa zicem, mai dragut decat esti tu de obicei, o sa te schimbi tu la un moment dat si nu cred ca o sa'i mai placa fetei asa mult de tine, parerea mea. Hmm si in faza asta cu primul pas nu e o regula, poate sa o faca si o fata. Ce e asa de rau daca ii spui unui baiat ca iti place de el si vrei sa fi cu el? Dar ar fi recomandat sa o faca un baiat e altceva Si se simt si fetele mai bine, mai ales daca esti convins ca fetei respective ii place de tine! Bft :* Funda?
Moda cu baiatul care cucereste fata era pentru ca fata sa poata sa il studieze sa vada daca este om de treaba, nu bea, are loc de munca, nu umbla cu femeile, si asa mai departe. Acum nu se mai poate face asta pentru ca si femeile fac prostii si trebuie si barbatul sa studieze femeia...
Depinde de conceptia fiecaruia.Sunt persoane care au conceptia prin care barbatul face primul pas, pentru ca asa au fost invatati de cei mai in varsta.Sunt persoane ca si mine care gandesc ca traim intr-o lume in care s-a dorit egalitate intre femeie si barbat, atunci daca vrei ceva, poti incerca sa obtii, nu cade coroana numanui daca face primul pas.
Dar chiar pot face amandoi primul pas.Stiti despre ce vorbesc...amandoi incep sa vorbeasca unul cu celalalt, flirt, la la la. Pur si simplu se intalnesc privirile si fac amandoi toti pasii impreuna.In variantele voastre nu e ok ca tot mereu e unu mai timid.Cred ca cel mai ok e cand se fac pasii impreuna
Intr-o relatie normal ar fi ca barbatul sa fie cel care face primul pas.este o chestie de impul care dateaza inca din cele mai vechi timpuri si anume pe vremuri(barbarii, hunii, romanii, dacii, s. a.) erau barbatii cei care isi alegeau femeile(bineinteles acum nu se mai practica aceasta metoda(de a-ti alegea jumatatea)dar se pare ca barbatii au prins acest obicei genetic daca il pot numi astfel, adica sa fie ei cei care fac primul pas, pentru ca in mare parte femeile sunt mai rusinoase. sper ca te'am ajutat
Bine ar fi ca barbatul sa faca primul pas intr-o relatie, insa... nu cred ca este o crima sa faca prima data pasul femeia. Ca totul sa fie ok, intr-o relatie e bine ca fiecare persoana in parte sa fie ea insasi.