| Ana_2177 a întrebat:

Cine imi da niste sfaturi va roog mult, un sfat care ma ajuta primeste funda.:-( incerc de vreo doua saptamani sa cuceresc un baiat(are o prietena de care s-a despartit acum iar s.au impacat nu se inteleg prea bine si nu o iubeste). e mai mare cu 6ani decat mine...ne intelegem ok. din cate stiu eu ma place si el. dar ce as putea sa-i zic cand vorbim prin mesaje sa nu. i dau impresia ca sunt obsedata/disperata sau mai stiu eu cum...multumesc anticipatkiss

Răspuns Câştigător
| lorre a răspuns:

Pai incearca sa ii arati ca iti pasa si ca ti la el prin mijloace subtile vorbiti prin mesaje? e super ok inseamna ca tipul e interesat altfel n-ar vb cu tine...fi alaturi de el atunci cand arwe cea mai mare nevoie dar nu incerca sal sufoci, iar disperata nu vei parea decat daca il vei suna din 5 in cinci min nul suna tu asteapta sa trimita el mesaj sau sa te sune el nul stresa cel mai important! nu sta toata ziua pe capul lui!no talking fi cat mai naturala cand te afli in jurul lui, fi tu insati! nimanui nu-i plac pers superficialewinking sper sa te ajute si app cand vorbesti prin mesaje poarta discutii cat mai comune care sa ii placa si lui, subiecte noi si de astea nu-l lua cu fosta si cu dezamagirile din dragoste nu-i plange de mila ci ridicai moralul cum poti tu mai bine, va aprecia asta :X:* nu vreau funda vreau sa te ajuttongue bafta:*

5 răspunsuri:
| xDreamGirlx a răspuns:

Ai putea sa-i devii cea mai buna prietena asa s-ar apropia mult mai mult de tine si v-a ajunge incat daca vede ca u este de treaba sh toate astea iti va cere pprietenia.succes.fundita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si ce imi zici mie?rolling on the floor

| Bebbe a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa faci intr-un fel sa fiti cei mai buni prieteni si sa va ziceti tot unu la altu... dupa ce ati devenit cei mai buni prieteni ar trebui sa-i zici ca simti ceva pentru el si tzair placea sa aveti o relatie...mult succes cu el, papa:*

| BOGDAN a răspuns:

Simplu, ii dai un mesaj (pentru ca e mai usor sa iti exprimi sentimentele decat fata-n-fata unde ai emotii etc) si ii spui ce simti, iar el daca simte acelasi lucru. gata

| mada_9035 a răspuns:

Eu cred contrar celorlalti, iti spun din propria experienta nu este bine sa incerci sa fi el atat timp cat este cu cealalta sau daca nu s-au despartit definitiv. daca ei se impaca si tu ai incercat deja el va avea impresia ca vrei sa-i desparti si va fi mai rau...mai bine te apropi de el ca amici