Doggy style ne place mie si iubitului meu cel mai mult. E excitanta, si o sa va simtiti amandoi foarte bine.
Apoi, mai e Woman on top, sau cowgirl. E excitanta, tu te vei simti foarte bine iar el se va excita la maxim, deoarece te va si vedea, iti va vedea miscarile, si asta il va excita si mai tare.
Daca aveti o masa libera prin apropiere, nu ezitati sa o folositi(daca e la nivelul lui) Tu te pui pe masa, si el in picioare. E o pozitie mai interesanta, care aduce multa placere.
Mai vine bine-cunoscuta pozitie a misionarului. E usoara si placuta. Si asa ca un sfat: Daca iti pui picioarele pe fundul sau spatele lui, te vei simti mai bine
Inca una buna e cea in care stati amandoi in picioare. E sexy, e misto si aduce si ea la randul ei, multa placere pentru amandoi. Daca va e incomod, puteti lua un scaun, si tu sa pui piciorul pe scaun.
Scuze, eu nu stiu toate pozitiile dupa numa, deci doar le-am descris pe unele dintre ele. In fine, acestea sunt pozitiile preferate ale mele si ale iubitului meu. Exact in ordinea asta.
Daca mai vrei si alte pozitii, cauta in link-ul de la primul raspuns. Eu le-am selectat doar pe cele mai bune
Succes
Aceatsa intrebare trebuie sa o pui iubitei tale si impreuna experimentati.aici intrebarea ca si raspunsul nu au nici o relevanta.intrebi doar ca sa te afli in treaba?
Stai capra
iauite cine se ia de mine...
ba fetito tie nu iti e rusine cu intrebarea asta? vai de capu tau ala sec.
Http://www.eva.ro/despre-kama-sutra/
Ia de aici cate vrei. Alta data incee prin a cauta pe google, acolo sunt si avantaje si dezavantaje.
Mersi! Dar de pe net nu imi prea place eu ma refeream la genul in viata de zi cu zi nu asa de pe net. Intelegi sper sa nu te supi
In picioare de la spate, ea rezemandu-se cu mainile pe dulap sau pe perete; doggy style; lingurita; Andromaca sau cowgirl; reverse cowgirl; 69; slujitoarea
Pai pozitia doggystyle ( el te penetreaza pe la spate '' capra'') Misionarul ( el deasupra si tu cu picioarele desfacute), Tu deasupra cu spatele la el sau cu fata, El sta in fund rezemat de ceva si tu peste el ( cu fata la el sau cu spatele), In pat avand un picior in sus ( stati intinsi) pe care il sustine el cu o mana, 69, el sta in picioare si te tine pe tine sus penetrandute ( Cu fata spre el), Aici gasesti tot ceea ce doresti http://www.click.ro/......12140.html Sa ai experiente placute cu ele:* Funda?
Rowanna09 întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: