In primul rand, trebuie sa petreci mult timp cu ea. Sa ii spui lucruri frumoase in gen : arati foarte bine, sa te uiti mult la ea, sa ramai cu privirea fixa in ochii ei, sa ii zambesti, sa vorbesti cu ea pin SMS, si cand simti ca si ea te place, spune-i ca o placi. Nu astepta sa iti spuna ea ca te place pentru ca in general fetele sunt mai rusinoase. Multa bafta! PS: sa imi trimiti mesaj pe TPU cum a mers ca sunt foarte curioasa
Citeste asta si poate iti dai seama
http://www.sarut.info/etapele-care-exista-intr-o-relatie-de-iubire/
Pai.1.fa-o sa se simta bine.2.arata-i ca nu esti "mitocan" ci ca esti diferit, ca ai ceva special, gen prietenul ei cel mai bun.3.fa-o sa aiba incredere in tine.4. spune-i ca nu vrei sa strici prietenia cu ea dar o placi.5.sarut-o.6.arata-i cat de mult ti la ea.7.fa-o sa simta asta.8.nu intrece limta bunului simt.9.fa-o sa rada.10.intreab-o daca vrea sa fiti impreuna.si in final...BAFTA!
Ca exemplu mie foarte mult imi place cind baiatul vorbeste tandru si ceva gesturi tandre, dar nu crede ca de odata o vei cuceri. Fi ai des cu ea chiar daca cu niste prieteni (eu m-am indragostit de un baiat la o zi de nastere unde ne jucat la porunci la saruturi) si dai cadouri pe toate sarbatorile ai speciale si anume ziua ei de nastere, dragibete si 8 martie. Incearca acese sfauri si fii ci mai natural, dar cel mai imporant nu vorbi grosolan si te face mare si tare. FUNDA de ro
Pai sunt fata si, imi place sa mi se faca cadouri. Miki atenti nu trebuie nu stiu ce trebuie sa iesi in evidenta, sa ii adresezi complimente sa fi atent cu ea, pentru ca trebuie sa fie in centru atentiei sa o intelegi.
Multumesc foarte mult de sfaturi. Desigur ca acum am sa pot cuceri o fata mult mai usor. Deseara ma intilnesc cu ea sper sa-mi mearga.
ZooM întreabă:
anonim_4396 întreabă: