| BadLuckBryan a întrebat:

Cine imi da si mie ID lui Hannah Montana?:d...va super extra rog! multumesc

20 răspunsuri:
| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

Hanna_Montana_su*e_banana_ca_i_o_proasta_pe_tpu_de_da_in_gropi_care_vrea_id_uri_de_vedete_cu_care_nu_poate_sta_de_vorba_in_viata_asta_si_nici_in_cealalta_Fiindca_deoarece_pentru_ca_vedetele_n_au_timp_pentru_toti_slash_toate_mucoasele_sa
_stea_si_sa_si_piarda_timpul_cu_niste_fani_de_doișpe_ani@yahoo.com
Incearca-l pe asta. Sunt sigur ca e cel adevarat. love struck

| TheSupreme a răspuns:

Ei bine, eu unul macar am ras putin la topicul asta, mintile voastre atat de destepte au nascocit mai mult injuraturi laughing laughing rolling on the floor

| SchiZz20CMrecords a răspuns:

Hanna Montana din cate stiu eu nu are timp de stat pe mess! asta daca nu i'a mai facut inca un fan alt id fals cum sunt cu sutele, si chiar daca ar avea id fi sigura ca doar familia si prietenii foarte apropiati ei il au!

| Deea a răspuns:

Imi pare super extra rau...nu-l am/

| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Pai sti draguta ea nu are asa ceva...bfttongue

| Luvly a răspuns:

Buna!
Orice vedeta, in general cele straine, nu au id-uri de messenger pentru ca nu au timp de asa ceva. Sunt foarte ocupate cu inregistrarile si asa mai departe. Cine te-a mintit ca exista inseamna ca vrea sa rada putin de naivitatea ta!
Din pacate, nu ai cum sa iei legatura cu ea (Hannah Montana).
Pa, pa.

| Alexaa_4438 a răspuns:

Scumpo sunt singura ca Hanna Montana nu ar vrea id-ul tau...asa ca tu dc l-ai vrea...pari draguta dar nu stiu ce iti place la aia

| AikkoxD a răspuns:

Hannah.mangusta_verde@estioproasta.com

| Deyu_4766 a răspuns:

Deci dai add si scrie asa : Hanna+Gutza =puta micuta

| Fluture14 a răspuns:

Nu vreau sa fiu eu cea care iti spulbera visul, dar hannah montana nu are id deoarece este un simplu personaj intr-un serial pentru copii, jucat de miley cyrus. nici de idul ei nu am cum sa iti fac rost pentru ca e vedeta si nu isi face public idul, asta daca o fi avand unul.

| ΔH a răspuns:

Hanna_smekeritha_shi_fitsoasha_no1_tpu

| DiamondEyes a răspuns:

Hanna_extramega_libidinoasabatting eyelashes

| PikaRawrr a răspuns:

Hannah_montana_cea_mai_misto_gagica_din_lume@yahoo.com asta e cel real love strucklove struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

HANA montana ia la muy3 laughing))
si daca avea un id real nu statea din 5555 mil de oameni la caterinca cu tine...

| Lavy a răspuns:

Sa stii ca Hannah Montana nu ar ID de mess deoarece la ei in america nu exista asa ceva exista twiter, facebook, si alte site-uri de convorbire! big grin

| Silviu17 a răspuns:

Imi pare rau...dar nu cred ca are id>

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Sixx_6441 a răspuns:

Oh da, sigur o s-o gasesti, bafta. laughing

| Sixx_6441 a răspuns:

Te super extra dezamagesc, mi-a dat igg acum cateva zile.