| andrey_4736 a întrebat:

Cine imi da si mie sfaturi cum sa cuceresc o fata? si dati un raspuns rapid ca nu pot sa dorm.Sunt disperat!

8 răspunsuri:
| BaddGirrl a răspuns:

In general baietii cuceresc fetele in mod : smecher si cocalar!laughing baftawinking

| BaddGirrl a răspuns:

In general baietii cuceresc fetele in mod : smecher si cocalar!laughing bafta si mult succeswinking

| alina_9423 a răspuns:

O fata se cucereste cu gesturi fine.invit-o la un suc si acolo ii oferi o floare si ii spui ce simti.prerea mea

| mary_1521 a răspuns:

Pai nu mai dormi noaptea si gandeste-te bine ce sa faci, si cum sa o cuceresti, tu esti cel mai indicat sa stii cum sa o cuceresti pe fata care iti place ca tu o cunosti mai bine ca oricine si poate stii cef este.

| poliku a răspuns:

Intrebare tampita!

| Andrei32133 a răspuns:

Si eu vroiam sa intreb asta da mersi fetelor de raspunsuri mersi :*

| CoquineNoire a răspuns:

Băi mucea, dar stii ca ai tupeu?
Auzi la el, ne grabeste ca nu poate el sa doarma.
La ce intrebare de borac ai pus, mai bine stai in banca ta, si vezi-ti de LEGO ale tale.
Ca dupa aia ne intrebi "Cum se schimba un scutec?", sa vezi atunci ce nu vei putea dormi, ca'ti plange boracul.
Ce va mai miroase a nuca verde, copii fara minte.

| Ionut_4308 a răspuns:

Salutare! Am o problema cum imi pot cuceri fosta prietena(iubita) ea ma lasa sa o sarut dar nu sunt sigur daca ma iubeste! Imi poate da cineva un sfat cu care o pot convinge sa se intoarca la mine? Va Rog Mult! Multumesc!