Ar trebui sa fii mandru de chestia asta ca e o fata cuminte nu ca panaramele care cedeaza din prima,primul pas pe care l-ai putea face este sa te imprietenesti cu ea, nu sa o abordezi din prima pentru ca ii dai impresia ca esti la fel ca alti baieti care urmaresc un singur lucru de la o fata, cred ca stii la ce ma refer, asta este un prim argument, un al doilea argument este sa ii dai o intalnire la un suc la o cafea ca sa va cunoasteti mai bine si sa vezi daca va potriviti.Bafta!
Ba ar trebui sa te dau din ce in ce mai mult la ea, sa glumesti, sa radeti impreuna, sa o ajuti daca are nevoie si incet incet...
Incepe conversatiile tu, tot timp-ul, daca vezi ca reusesti ceva, o scoti la un suc, sau nu, uite ii spui asa, ii vezi pe prietenii mei de acolo? Au facut pariu ca eu nu pot sa scot ce`a mai frumoasa fata din scoala/club. etc In oras, Ce spui? Vrei sa bem ceva pe banii lor?, Fata isi va da seama, ca pe banii tai o sa beti, va distratii, si ii ceri numarul de telefon, mai departe stii tu l
Inseamna ca nu e panarama daca se lasa la toti papagali era panarama mai date la ea fa-o sa rada chesti din astea si o sa cedeze noroc
Daca nu se lasa inseamna ca nu e panarama fa-o sa rada si chesti de astea fi alaturi de ea atunci cand are nevoie surprindeo sunt foarte multe metode... bafta... funda