| sbt a întrebat:

Cine imi poate da un regim de ingrasare rapida?happyVreau sa ma ingras cam 5 kg am 1.70m si 55 kg.Multumesc :*:*

6 răspunsuri:
| Just4FunHD a răspuns:

Saby nu trebuie sa iti fie jena de situatia ta. Ce doresti tu acum nu iti va face bine pentru organism. Ingrasatul rapid cam dauneaza corpului si mai tarziu psihicului. Mananca regulat si respecta mesele principale ale zilei. Nu degeaba face publicitate pe toate canalele de televiziune. Bea multa apa, mananca bine dimineata si seara daca vrei sa te ingrasi sanatos si, mult mai bine, cauta sfatul unui expert pentru retete sanatoase.

| piciuk a răspuns:

Cam greu cu ingrasatul asta... si eu am incercat diverse "retete" dar n-a mers niciuna.nu face ceea ce a zis aslpls, pentru ca astfel te vei alege decat cu sunculite si celulita multa. ceea ce trebuie sa faci e sa-ti faci un program, sa mananci la ore fixe, sa te odihnesti o ora pe zi, daca iti permite programul, sa nu fumezi. eu ma ingras in felul asta, am luat aprox 2-3 kg in 4 saptamani, dar fac eu ce fac si le dau jos fara sa vreau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fata tu vrei sa te ingrasi (eu sa slabesc) ca totul e inordine fa si tu cum am facut eu bea vitamina c si in 2-3 lunii te faci nu cu 5 cu 20 in plus eu am avut ceva problema si trebuia sa beau si m-am ingrasat. reteta 100% incearca si nu ai probleme cu ingrasatul dar dupa accea sa nu intrebi cum sa slabestitongue

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Mey, eu am 1. 70 m si 48 kg.
Incerc de ceva ani buni sa ma ingras si nu reusesc.
De ce? Pentru ca asa e metabolismul meu, arde caloriile foarte repede.hee hee

Cel mai sigur asa e si la tine!

Nici pe mine nu ma multumeste supletea asta, dar gandeste-te ca daca o sa te apuci sa mananci la greu, o sa dai in extrema ailalta si o sa vrei sa slabesti iar!

Eu zic sa mananci mai echilibrat, ia vitamine!

| EsarfaRozZ a răspuns:

Wai de mine, la mine e chiar inverslaughing)

am 1. 74, 60 de kg, si vreau sa slabesc vreo 4-5 kglaughing

pai, cum sa te ingrasi: mananca hamburgeri, pizza, cartofi prajiti(fast food), mananca chipsuri, snacksuri, etc, bea sucuri acidulate, si cel mai important, mananca la ore tarzii, adica seara. atunci te ingrasibig grin cand mananci sara. dimineata poti sa bagi in tine, ca nu te vei ingrasa. big grin

sper ca ti-am fost de folos:*

| edhardy a răspuns:

Mmmm:-s eu am 1. 67 si 55kg, si incerc sa dau 5kg jos. mi se pare ca tu esti perfecta asa. ai grija de silueta ta, daca pui pe tine in exces iti va fi foarte greu sa dai jos. si nu uita de celulita, vergeturi si restul.
>big grin