Ce fel de stat e? trebuie sa cunosti mai intai pozitia geografica si dotarea la nivel militar a acelui stat... daca nu intervine NATO poti continua sa spargi granitele in punctele slabe, bazeaza-te pe oamenii cu experienta...si trebuia sa precizezi despre ce stat e vorba!
Sa cuceresti si eu vreau sa cuceresc rusia dar nu am armata
Buna, ma gandesc ca la un baiat te referi, daca e asa atunci eu zic sa fi cat se poate de naturala si comunicativa. Dragoste cu forta nu se poate, dar acum depinde si de relatia care o aveti adica amici, iubiti, nu va cunoasteti prea bine, simple cunostinte. Daca vrei sa il cuceresti trebuie sa vezi prima data cum ii place lui sa fie o fata, sa vezi ce gusturi are, orice ar fi ca sa il cuceresti pune-ti toate farmecele in actiune, aranjeaza-te, baga-te in seama cu el, zambeste-i, vb frumos cu el, priveste-l intens, provoaca-l, arata-i ca il placi, dar nici sa nu exagerezi, putin de mister sa ramana, sa nu te creada disperata, fi tu insuti in orice imprejurare.
Cred ca cea mai buna metoda este sexul, asta in cazul in care te place cat de cat
Aednaxela2233 întreabă:
Anonima17191 întreabă: