Cautam in perini dupa ce mi-a zis preotul si in dreapta mea era usa de la intrare, si din senin un om in costum pe care nu i-am vazut fata era acolo.Nu mi-a vb si nu s-a miscat doar statea, era inalt, slabut si atunci am avut un sentiment foarte puternic ca daca ma misc se va misca si el spre mine.In momentul acela m-am gandit la prietenul meu cu care am fost la preot si atunci m-a si sunat.Mi s-a facut frica evident dar nu pot sa scap de privirea aia de atunci.Iar prietenul meu nu se astepta sa ii raspund asa repede la tel.Aceea e o garsoniera unde s-a intamplat,acolo imi dispare buletinul, tigarile, lucrurile ce le scot din geanta cand intru.Am stat o vreme acolo dar acum nu mai pot, am incercat dar noaptea imi suna mobila, si se aude ca o rasuflare in spatele meu.Am si eu o intrebare:sti pe cineva care ma poate scapa de astea? de simturile astea, si ce pot face sa nu mai simt nimic.mersi mult"
"da, oriunde ma duc am probleme, cineva mi-a spus ca foarte probabil ca entitatea sa plece dintr-o casa o data cu mine.Recent am stat la prietenul meu acolo a murit matusa lui,fata ei stand cu noi, tastatura a inceput sa se bage la loc sa iasa afara, trosneste mobila nu poti dormi decat intr-o singura camera.Mai nou de cand am adus o catelusa de pe drum acolo de fiecare data se uita fix cand ajunge de afara in casa intr-un colt al camerei 10 minute si nu se misca catelusa. Apoi merge si bea apa.Cand ma duc acum pe acolo cineva sta in spatele meu si imi sufla in ceafa.Cate o data cand stateam acolo si eu de atatia nervi cu zgomotul acela mai spuneam si eu sa plece la entitatea aia, cateva minute se oprea si era o liniste deplina, apoi iar incepea.Acum m-am mutat la mama si aici nu am avut probleme catva timp, dar si aici de vreo 2 saptamani nu mai dorm bine, nu pot sta intr-un loc, parca sant cu 50 de oameni in casa, iar cand apuc sa atipesc visez tot oameni morti si tampenii.M-am saturat de astea.Ce pot face sa se termine? Am fost si la preot si am vb si cu oameni care fac sedinte de spiritism.
Http://ladesti.forumz.ro/f12-povesti
Va astept pe toti sa postati AICI povesti de viata! Forum nou!
linarkfts întreabă: