Cu prietenul actual cum te intelegi? Daca te intelegi bine cu cel actual si e totul ok sau mai bine decat cu forsu pastrazal pe cel care il ai. Daca te imaci cu fostul si iar dati de necazuri sau poate neintelegeri. Si e normal sa iti para rau de situatia in care este el pentru ca l-ai iubit sau chiar poate il mai iubesti cat de putin dar conteaza. Oricum el a insemnat si inseamna ceva pentru tine. Si problema e ca daca sa zicem ca ii dai papuci lu asta cu care esti si incerci sa te impaci cu fostul si el nu mai vrea pentru ca a suferit atat si ii e frica sa nu se intample iar? Aici e chestia ca doar daca nu prea te intelegi bine cu prietenu actual merica incercat cu fost.
Asta e parerea mea. Oricum ai grija ce alegere faci. Ghideazate dupa orice greseala. Bafta multa si sper sa faci alegerea cea buna.
Iti e mila de el... mie imi e mila si de oameni care nu-i cunosc si au avut vreuna deces in familie (copil, mama, bunic)
Poate pentru ca ati pasa d el si pentru ca tii la el? e imp pentru tine nu al iub neaparat dar tii la el ca la un pr...sau poate nu, ca la un pr u sti mai bine c simti
Poate ca te doare atat de rau pentru ca relatia cu tipul ala de 5 luni s-a terminat brusc. si eu una spun ca, daca tipul chiar te'a iubit. inseamna ca inca tine la tine, oricat de putin, deci sprijin din partea ta ar fi perfect.
Pai draga mea. ai tinut la el. l`ai iubit. si normal ca te gandesti la el.deoarece a fost imp pentru tine. si suferi alaturi de el :X:X
Pt ca posibil ca il cunosti bine, si ii stii punctele lui slabe, si asta si te face sa iti fie mila de el.
Poate ca inca mai ti la el cu adevarat trebuie sa ii fi aproape in momentele astea
Poate ca inca mai ti la el cu adevarat trebuie sa ii fi aproape in momentele astea
Probabil inca mai ti la el sau poate doar te-a facut sa-ti amintesti de perioada petrecuta impreuna si pentru ca l`ai iubit nu ai cum sa-ti fie indiferent si orice problema pe care o are te afecteaza intr-un fel sau altul.